Jim Humble és a történet amely az MMS mögött áll – Miracle Mineral Supplement

Sasbachwalden, Németország 2008 novemberében

Bill Ryan: Szóval ez a Bill Ryan a Camelot projektból, péntek ovember 21.-ike van (2008) és örömömre szolgál, hogy találkozzon Jim Humble. Jim!

Jim Humble: öröm a részemről.

BR: csodálatos találkozni egy férfival, akinek jó az ízlés. (Nevetés). Azért vagyunk itt, Dél-Németországban, egy konferencián Sasbachwaldenu, ahol Jim néhány óra múlva beszélni fog. Jól hiszem, hogy te Mexikóból repültél ide?

JH: Hermosillóból, Mexikóból.

BR: néhány nappal ezelőtt.

JH: igen.

BR: Nos, Jim, ez elég egyértelmű, hogy rendkívüli élete volt. Mi a képesítése,végzetsége? Mi vezette a pillanathoz amikor Guyanában maradt? Kutatói munkát végzett ott? Ön aranyat keresett?

JH: Aranyat kerestem. Igen.

BR: Tehát gyorsan tegyen bennünket az életévé, és adjon egy képzést, és hogyan jutut el egészen Guyanaig.

JH: Nos, elkezdtem egy kicsit az űriparban és a… Technikusként kezdtem az űriparban. És ahogy a dolgok kifejlődtek, lett belőlem egy űripari kutató mérnök diploma nélkül. És én csináltam a nukleáris bombák vizsgálatának előkészítését és a…

BR: az atombomba?

JH: atombomba.

BR: Nukleáris bombák vizsgálata?

JH: Nukleáris bombák vizsgálata. Dolgozotam Interkontinentális ballisztikus rakétákon és dolgoztam az energia előállításán a plazmában. Igen, megfelelő helyen voltam a megfelelő időben. És akkor… képes voltam csatlakoztatni az Egyesült Államokban az első számítógép-vezérelt gépet a Hughes Aircraft Company.

Tudod, sok év után volt, hogy dolgoztam, a high-tech-tudomány, a knob és számos különböző projektekben. És a munká a különböző projekteken, nagyon élveztem. És így tovább…

De tudod, a hidegháború véget ért, és a repülési és űrkutatási ipar is, így valahogy végül átmentem a bányászatba. Érdeklődtem az arany kitermelése iránt, persze, azért, mert azt hittem, hogy tudok keresni egy csomó pénzt a aranybányászattal. Olyan voltam, mint egy csomó más fickók. Arra a következtetésre jutotottam: ott nemszedték össze az összes aranyat. Odamehetek, és akkor egy halommal megszerezjetem magamnak. És így elkezdtem a feltárást, és találtam, egy csomó aranyat, amelyet ott hagytak. Tudod.

És így elkezdtem a feltárást,és végső soron megállapítottam, hogy az összes aranyat kibányászták. És így tovább…

És amikor a kitermeléssel foglalkoztam, elkezdtem dolgozni azon, hogy működjenek együtt a különböző bányászati technológiák. És én írtam öt könyvét a bányászatról, különösen az arany bányászásáról különböző módon,és a kilúgzásról.

És írtam arról, hogyan használják fel a higanyt. Sok bányászat használt abban az időben, higany, és leírtam a könyvemben azt , azt hogyan biztonságossan használni a higanyt. És utánna írtam egy könyvet arról, hog végül a higany egyáltalán nem szükséges. (Nevetés). És így egy kicsit eljutottam a…

És kidolgoztam egy új technológiat, az arany bányászatára. És mehettem a dzsungelbe hogy ott kibányasszam az aranyat, amit nem sikerült észrevenni, mert kibányászhattam nagyon, nagyon kis részecskék az adott technológia segítségével. Nem használ semmi más, mint a vizet, és nincs rossz hatással a környezetre, mivel nincenek benne vegyi anyagok. És ez lesz… nem csak ez, de jobban működik, és sokkal olcsóbb, mint a kémiai úton, amely jelenleg használatban van.

De ezek az emberek, akik vegyi anyagokat használják egyáltalán nembeszélnek róla. Tehát ez nem olyan, amit könnyű eladni. Úgy van ez mint sok más dologgal. Nem akarnak változtatni semmin, tudja. Emberek csinálnak valamit, és nem akarnaknak rajta változtatni.

BR: Tehát a második karrierjében valóban sok a hasonlóság van a harmadik karrierjével, hogy a befektetők szeretné megtartani a mérgezőbb, és nem hatékony megközelítéset.

JH: Ez így van. Nagyon sok a hasonlóság. Igazán jó dolog lenne, ha a bányászatban használnák ezt a folyamatot. Az sokkal olcsóbb, könnyebb létrehozni. De amikor egy adott folyamat egy milliárd dollárt fektet, ez nem valószínű, hogy azt megtudja változtatni. Ez nem valami, amit általában csinálnak. És annyira nem is félek tőle.

BR: Az első karrierjét, amely már az űripar, volt valami köze a hold modul? Vagy az hold jármű volt?

JH: Abban az időben fegyverkezési kutató laboratóriumokban dolgoztam, Santa Barbarában, a General Motorsnál. És oda hozták a hold járművet, hogy berakjákHold hajóra, amely fel volt készítve a Holdrarepülésre, természetesen a belsejében volt néhány törött alkatrészek. És nem tudom, egy kis, jelentéktelen esemény, de volt egy pár, vezetékeket megtöredezve, meg minden. És véletlenül tudták, hogy elektrotechnikus vagyok így engem hívtak, hogy javítam meg a Hold járművet. (Nevetés).

Így csak Dolgoztunk rajta. És elég érdekes volt, amit csináltak. És repültek a Holdra? Nem tudom (nevet), hogy sikerüt-e a Holdra, vagy csak valahova a hegyekben vagy valahol a sivatagban. De azt hiszem, ez elvitték a Holdra.

BR: valóban, az egyik a hírnöktől hallottuk hogy mind történetek helyes, néháy repült a Holdra, néhány nem. Néhány fotó volt az eredeti és néhány nem. Ez igazán egy keveredés.

JH: igen. Pontosa. Emlékszem a zászlóra, amely lobogott (Nevetés). Tehát soha… persze, hogy nincs a Holdon levegő, így a zászló tényleg nemlobog.

BR: volt egy csomó dolog, keresztek, számok, anomália. Nem mondta, hogy dolgozott egy szobában kollegákkal, akik egyszer láttak valami érdekeset?

JH: Nos, igen, azt mondta. Volt egy barátom, aki dolgozott a JPL, Jet Propulsion Laboratory, amely abban az időben végzett minden dolgot a Hold körül. Ő volt a tervezője és neki volt joga, hogy vizsgálja a különböző titkos fájlokat, hogy anyagot gyűjthessen a rajzokhoz, bár mit is csinált.

BR: Vizsgálata volt.

JH: Az ellenőrzés mértéke igen. És így vizsgálta át az egyik fájlt, amikor megtalálta a fényképet, 8 x 10, amely megmutatta az űrállomás, a Hold tulsó oldalán. Ez elég messze van a Holdtól, hogy látható legyen az állomás, és még is látni lehetett, hogy az ott a Hold.

És elég világos volt neki, hogy nem olyan volt szerkezet típusa, amelyet az Egyesült Államok építettek. Más szavakkal nem az a szerkezet típusa, amely az ismerős JPL gyártott volna. Tervezte a dolog ebben a szakmában, tehát ismert volt a számára hogy mit csinál vagy nem csinál a JPL. És a szerkezet , amit látott a Holdon a föld számára teljesen idegeismeretlen volt.

BR: Tehát akkor önnek ezt mondta: „Hé Jim. Nézd, mit láttam. Mit látok…

JH: Ez így van. Nem mutatta meg nekem. Nemhozta ki. Csak elmondta nekem. Ő mesélt róla, elmagyarázta, elmagyarázta ezt nekem.

BR: Ez egy nagyon érdekes történet. Valakinek lekellene filmezni z életét. (Nevetés). Az lenne ám a valami. Volt már több karrier, ugye?

JH: Nos, nem tudom, mennyire lenne érdekes, de nekem nagyon érdekes lenne. (Nevetés).

BR: Mesés lenne… Tudom, hogy ön mesélet egy nagy történet, amit már régebben is elmesélt. De az emberek, akik nem ismerik a munkáját, mondhat egy rövid összefoglalót, amennyiben lehetséges a felfedezésével kapcsolatban, amennyiben a felfedezés a helyes szó – Miracle Mineral Supplemen, MMS, mit csinál, és hogyan történt, hogy kifejlesztette?

JH: Nos, én aranyat voltam keresni néhány emberemmel Dél-Amerikában, és néhányan belőlük elkapták a maláriat. És így tovább… elég messze voltunk a dzsungelben, és nem semilyen lehetőség néhány gyógyszerhez jutni a malária ellen, és korábban azt hittük, hogy a terület nem lehet malária. Ezért nem volt semmilyen gyógyszerün a malária kezelésére.

És küldtem egy pár helyi fakitermelőt bányászati munkára. De egy nap oda egy nap vissza, és ez nagyon sok idő gyógyszerek nélkül, amikor te rohadt beteg vagy a maláriától. És azok a fickók nagyon beteg voltak.

És ezért megkérdztem őket, hogy ők nem-e akarják megpróbál az én cseppeimet amiket a víztisztítására vittem magammal. És azt mondták, hogy ők hajlandóak megpróbálni bármit.

Nagyon betegek voltak. Volt minden tünetük. Feküdt az ágyban, és voltak… volt lázuk, és reszketett, és fájtak az ízületeik. És hányigerük volt. Hánytak. Extrém fejfájásuk volt. Egyszerűen nagyon rossz állapotban voltak.

És így adtam nekik… adtam mindegyikük egy csésze tisztító folyadékot elég cseppel. És négy óra múlva már lábon voltak, és nevettek,hogy nem rég olyan rosszul voltak. És azon az éjjl megették a vacsorára, és másnap reggel mentek dolgozni.

És a következő napon, ugyanaz a dolog történt néhány másik emberrel. Kezelték a malária azonos módon, és természetesen kigyógyultak.

És aztán beutaztam a dzsungelt, és Dél-amerikai dzsungelben kezeltem a sok ember, ami Guyanában volt. Azon a részét a dzsungelben lettem elég jól ismert, mert ott kezeltem a sok embert.

Abban az időben mindig nemdolgoztam. Én nem csináltam vele semmit, és így néha nem működött, és így… De még ennek ellenére is elég ismert lettem. És végre elmentem a városba, és ott kezdetem gyógyítani az embereket. Ezt nem kellett volna megtennem. A kormány abban az időben megállított.

BR: A Guyana kormánya.

JH:A Guyanai leállított, mert több amerikai gyógyszeripari vállalat (jobb az eredeti kábítószer-PP) , és azt mondta nekik, ha nemállítják meg azt a pasit aki meggyógyítja a malária“, akkor megállítják a gyógyszerek szállítását a helyi kórházakba.

És az ok amiért ezt tudom… volt egy barátom, akivel összebarátkoztam amikor elősször voltam ott , , és az a fickó az országban közvetlenül az elnök alá tartozik. És elmondta nekem mi történt, és nem volt választásuk, hogy gogyan kényszerítsenek, hogy lépjen ki, mert ők nem engedhetik meg magának, hogy a kórház gyógyszer nélkül maradjon. Szóval ez volt a helyzet.

BR: Hm mm.

JH: Azonban visszatért az Egyesült Államokba, és elkezdtem dolgozni rajta, és próbálkoztam, hogy megtudjam, mi okozza a malária gyógyulását. És végül kiderítettem…Az amit használtam már régen kapható volt minden orvosi üzletben, tele volt a polcokon , az Egyesült Államokban, körülbelül 75 éve. És ez az úgynevezett stabilizált oxigén.

És így használtam ezt a stabilizált oxigén. És elkezdtem vele dolgozni….És elküldtem barátaimnak Afrikában, és ők próbálták ott az emberek akik maláriaban szenvedtek és azt mondták nekem e-mailt, hogyan működik. És így sok embert kigyógyítottak.

És közben dolgoztam a módját, hogy még jobb legyen. Így végül eljutottunk arra a pontra, ahol mindenki aki kezelve volt vele a meggyógyult. Nem történt semmilyen hiba. És így nem úgy láttam, hogy ez továbbra is fejleszteni kell. És így dolgoztam vele tovább ugyanúgy.

És most, a stabilizált oxigént használnják, és az emberek beszélnek róla hogy, az oxigén és stabilizált oxigén. Ez volt a könyvekben és az interneten, és így tovább.

De a tény az, hogy a stabilizált oxigénben nincs felhasználható oxigén. Ez a klór-dioxid, amely stabilizált oxigénben rendelkezésre áll, és nincs benne oxigén. Ezért voltak egész idő alatt zavarban. És ez lehet egyike az okoknak, hogy ez miért soha igazán nem fejlődött… úgy, hogy ténylegesen gyógyítani lehetne vele mindent, ami kezeltek vele.

Azonban ez volt az alapja a fejlődésnek a Miracle Mineral Supplemen a XXI. században.

BR: És ez volt az… Alapvetően hozott, még hatékonyabb mechanizmust a klór-dioxid-oxidok, amelyeknél a stabilizált oxigén az első helyen van.

JH: igen. Ez egy egyszerű dolog volt, még akkor is, ha ez elvett én körülbelül egy évig találtam ki. De bármilyen jó kémikus valószínűleg megtalálná meg a legelső napján. De a kémia a villamos fémkohászati berendezésgyártás korlátozódott, és ezért nem értettem egy csomó dolgot a kémiaban. Valójában nem értettem. Tehát ez egy darabig eltartott, mikorra rájöttem mi a teendő.

De a egyszerűsége abban rejlik, hogy adjunk hozzá egy kevés ecet, vagy egy kis citromlévet, a sav az ecetben vagy a citrom lében feloldja a szén-dioxidot. És ez csinálta az a munkát és a szén-dioxidot.

És most, szén-dioxid-nem ugyanaz mint a klór. És mindenki igazán, igazán elkezd aggódni, amikor hallanak a klór-dioxidról. De ez egyáltalán nem ugyanaz a dolog, mint a klór. Nem hoz létre vegyi anyagok, melyek generálják a klórt a szervezetben vagy víztisztító rendszerekben.

Klór is, szinte minden víztisztítási rendszerben, kialakít néhány rákkeltő, tudod, a rákot okozó vegyi anyagokat. De nem széndioxidot.

És a klór-dioxid más klór, valamint a különbözik a klórtól konyhai só. Asztali sót nátrium-klorid, és így áll össze a klórból. Tehát teljesen eltér a klórtól, és nagyon-nagyon hatékony a szervezetben.

BR: és most egy kicsit az oxigénes és hidrogén-peroxidos terápiákról. Ez hasonlóa működik mint a hidrogénperoxid terápia?

JH: Nos, ez szerkezet-ban egy hasonló, de működik… Ez kevésbé hatékony oxidálószer, mint például a hidrogén-peroxid.

Hidrogén-peroxid oxidál sok dolgot, melyeket klór-dioxid nemoxidál, ami valahogy klór-dioxidot ideális oxidálóvá teszu a test részére. Nincs ereje, hogy oxidálódja az egészséges sejteket a szervezetben, vagy a jótékony baktériumokat a szervezet, vagy sok a szövetet a testben.

Tehát míg a hidrogén-peroxid sok dolgot oxidál, addig a szén-dioxid-sok nagyon korlatozott számú dolgot oxidál. És így ez a korlátozás az ideális. Csak kórokozókat oxidál. És így ez a dolog idaális. Csak kórokozókat oxidálja. És nem oxidálja a hasznos dolgokat, a szervezetben.

Tehát akkor tényleg nem kell aggódni. Nincs mellékhatása. Nincs semmi olyan dolog, ami felhalmozódna. Átváltozik… Ha ez a szervezet a 2, 3, 4 óraja van , kloriddá váltpzik. És tudod mi az. Ez az asztali só.

És egy kis mennyiségű-kloriddá változik, ami égett felesleges aggódnia. Lehet, hogy csak két vagy három szem só a klór-dioxid egyetlen adag, és ez minden. Így aztán nemhagy maga után semmit, ami okozna a mellékhatások, vagy ami halmozódnak és mellékhatásokat okozna.

BR: jó. És most, az emberek, aki hallott már az MMS, de nem tudományosan állapítanak meg, mit tudsz mondani amit meglehetősen biztos meg tudsz csinálni? Amikor azt mondod, hogy ez megöli a kórokozókat, ez alatt azt gondolod, hogy az a tény, hogy megöli a káros vírusok és baktériumok?

JH: ez így van.

BR: Hogyan ismeri fel őket?

JH: Kórokozók… A szervezetben, azokat a dolgokat, amit a betegségeket okozzák -kórokozók anaerobák.

És most, majdnem mindenki megérti, hogy a szervezetben vannak az aerob és anaerob baktériumok. Anaerob baktériumok, anaerob mikroorganizmusok, azok amik ártanak az anaerobáknak.

Aerob baktériumok használják az oxigént, és erősebbek. Ők sokkal erősebbek, mint a betegséget okozó anaerob mikroorganizmusok. Így az anaerob mikroorganizmusok okozzák a bajt, és a fickók, akik gyengék. Ezek nem erős.

Hogy megmutassam a példán, az emberek többsége kint dolgozott az erdőben, és látta ott a fákon gombák növekedését. Nos ezek anaerob. És odamehet a fához és a gombát ltörheti, mert ezek nagyon gyengék. Nincs a fák ereje nekik, melyek használják az oxigént, ettől erős és egészséges. De gombák nagyon gyengék.

És ugyanez igaz a szervezetben. Kórokozók, nem használnak oxigént, és gyengék. És mikor szervezetbe, klór-dioxidot teszel, ez egy gyenge oxidáló, és felismeri a kórokozók. Mert ez egy gyenge oxidálószer, van elég ereje csak a kórokozók oxidációjára.

És most, az egyik dolog, hogy bár sokkal gyengébb, mint más oxidálószerek, mint az ózon és az oxidáló hidrogén-peroxid, bár ez sokkal gyengébb, de sokkal jobb teljesítménye van. Sokkal többet oxidálódik. Kétszer annyit oxidál mint az ózon, vagy több mint 2 ½ mint az ózon, de ellentétben az ózonnal oxidál egy csomó más dolog. Oxidálódhat, csak egy pár dolgot, de azokat oxidálja nagy erővel.

Ez olyasmi, mint… Klór-dioxid az robbanóanyag, nem csak a nagy mennyiségben, amikor szétrobbantsa a házat, de kis mennyiségben is robbanóanyag. Azok a dolgok, amelyek segítségével oxidálják robbanásszerűen, azokkal meg is teszi.

És így, ha már émlíttem, így csak megemlíttem, hogy megöli a kórokozókat, úgy hogy a bőrbe csinál lyukat. És most, megemlítem a normál antibiotikumokat, amelyeket létre kell hozni egy specifikus kórokozó ellen, hogy elpusztítsa, mert a közepébe kell mennie, és megállítani a belső működését.

BR: Hm mm.

JH: de akkor a klór-dioxid egy lyukat hoz létre az oldalán. És a természetesen a lyukalk az oldalán, nincs semmilyen mód, amely létrehozna a kórokozó egy rezistenciáts a klór-dioxid ellen.

És most a klór-dioxid elpusztítja a vírusokat egy kicsit másképp. Az helyett, hogy elpusztíttja a vírust, megakadályozza a kialakulását egy különleges rendszermagnak és vírus fehérjéknek. És, persze, ha a fehérje nem hozható létre, egy nagyon rövid idő alatt,akkor a vírus elpusztul.

Tehát ez megöli baktériumokat, vírusokat. Elpusztítja gombákat és számos más típusú kórokozók, ami szintén a szervezetben van.

BR: Elpusztíttja a parazitákat is?

JH:, és elpusztítja paraziták. Megöli az összes lehetséges típusú paraziták, és megöli őket gyorsan. Mert például a maláriát is parazita okozza. És általában, a személy, kezelve van MMS-sel, a maláriából négy órán alat kikezelődik. Értem, a malária, a legrosszabb betegség, és négy órán keresztül tart.

És ez nem úgy van,hogy csak „gondoljuk“, higy működik. Személyesen kell kezeltem, 2000 embert. És az emberek akike kiképzetem, több mint 100.000 embert kezeltek. És általában, az ilyen 100.000-nél találna 400, aki meghalnának. Általában a 100.000 ember aki megkapja a maláriát, 400 ember meghal belől. És a mi 100.000nél nem volt jelentve semilyen haláleset.

Szóval ez tényleg működik, a maláriánál ez egy parazita. És van egy csomó más élősködők, amiket mi kezeltünk.

BR: Még a nagy parazitákat is?

JH: Még a nagy parazitákat ia. Még férgeket is.

BR: igazán.

JH: amikor mi kezeltünk embereket afrikai falvakban, gyakranvolt ott néhány gyermek, vagy egy felnőtt, akiből kijön egy csomó féreg… tudod, majdnem mint akkora nagy narancssárga labda. Tehát ez megöli a nagyokat is.

BR: Tehát a próba vizsgálati eljárásokat a malária ellen, ahol azt mondta, hogy Ön kiképzett valakik, vagy egy csapatot, aki kezeltek 100.000 embert az már Afrikában volt?

JH: Afrikában. igen.

BR: Hol Afrikában?

JH: Nos, ez Kenyában volt, majd később Ugandában… bizonyos misszionárius, nagy misszionárius művelet Kenyában és Ugandában. És ott voltak a srácok, akiknek adtam anyagot, MMS-t és elment Sierra Leonéba. És utánna elég sok ember meggyógyult Tanzániában is. És aztán, persze sokan gyógyultak Malawiban. Ezek az országok mindegyike Afrikában van, ha esetleg nem tudják.

BR: és mi történt azokban az országokban, amikor elkezdett kiabálni mondani, hogy az olyan mint a malária, ilyen könnyen lehet kezelni?

JH: Nos, általában egy csomó más ember jött. De sajnos történtek dolgok dolgok, amik ezt lelassították. Ez a dolog történt: pár misszionáriusok úgy döntött, hogy én vagyok az ördög. És így azt mondták a misszionáriusok területén, hogy én vagyok az ördög, és így a dolgok lelassultak. Lényegében az MMS használat leállt. És így egy csomó ember, akik szeretett volna kezelődni,nem volt kezelve.

BR: Mert te voltál veszély a hatalmi struktúra.

JH: talán ez volt. nem tudom. Csak eldöntötték. Valójában az történt velem,hogy eljött utánnam az egyik apáca. Rettenetesenfájdította a kezét. És csak rátettem a kezem az ö kezére, és megkérdeztem: „érzi az újjaimat?“ érzi? És azt mondta: „Igen.“

És én azt mondtam: “ érzi az újjaimat.“ És azt mondtam még körülbelül háromszor.

Azt mondta: „ó, a fájdalom enyhül. Úgy érzem, a bizsergés. „Tudod.

És ez a misszionárius kezdett szaladgálni, és azt mondani, „hagyd abba! hagyd abba. hagyd abba. „… Nem tudom. Úgy döntött, hogy én vagyok az ördög.

BR: Ez ezt sugallja, hogy bizonyos mértékig, gyógyítók a kezei, nem gondolja?

JH: Nos, nem, de kifejlesztettem érintés-terápiás technikát. Én érintős terápiának nevezem. Az alapja az érintős terápiának az, hogy az agy vezérli minden gyógyítást a szervezetben. És így haakomunikációt az agya és atest közöt erősíteni tudja akkor az előbb gyógyulásnak indul. És néha pár perc alatt megvan… nem mindig, de sokszor.

És… olyasmi, mint a reiki, de nem egészen. És a gondolat, hogy kezdeni fájni a csukló, nem szeretem a fájdalmat, így az agy elkezdi a kommunikációt és leállítsa a fájdalmat. És minnél nagyobb a fájdalom annál kevésbé van komunikáció. És most ha javítani tudja ezt a kommunikációt,akkor a fájdalmak gyorsabban gyógyulnak. Ez elég jól működik. (Nevetés).

BR: És milyen reakciót vett észre az ortodox orvosi létesítméntől? Mert e statisztikák elég látványosan néznek ki.

JH: Nos, ez ettól függ hol van. Az Egyesült Államokban az orvosi körökben sokan az MMS ellen vannak.

Volt egy milliomos, aki elég pénzt akart bele fektetni, annak érdekében, hogy gyógyítantsunk mindenkit Haitin, és így elmentem oda, ezzel az ötlettel. Próbálkoztam komunikálni az ottani emberekkelz, és beszélni a misszionáriusokkal. És mindegyike kapcsolódott valamelyik az orvoshoz az Egyesült Államokban. És minden alkalommal hívták az orvosokat az Egyesült Államokban, és ezt mondták nekik: „Hagyjak, kezeket el tőle.“

Így csak néhány lelkes volt közülük, de amikor az orvos azt mondta nekik, hogy….. Szóval a orvosi körökben az Egyesült Államokban, az elmúlt néhány évben, ezek nem volt túl népszérű.

De másrészt, most Mexikóban vagyok. És ott az orvosok segítenek. Egy non-profit civil szervezet jött létre, és számos orvos, kölcsönadta hozzá a nevét. És elkezdtük a klinikai vizsgálatokat az AIDS, hepatitis C és a rák ellen. És ezeknek a vizsgálatoknak mindig jól mentek.

És van egy srác, aki a főnök a helyi büntetés-végrehajtási rendszerben. Ő is segít nekünk. Így volt a… És a helyi kórházzal megállapodtak abban, hogy adnak nekünk 300 vérvizsgálatot díjmentesen. Tehát mi a terepen volt és mi kezeltük a helyi indiánokat különböző törzsekben.

És Mexikóban sokkal jobban ment, mint az Egyesült Államokban, bár az Egyesült Államok rengeteg palack MMS-t értékesít. Egy hónap alatt már az Egyesült Államokban legalább 15.000 palackot értékesít.

BR: Lehet mondani itt a kamerába, hogy az MMS gyógyítja a rákot?

JH: Természetesen. (Nevetés). Azt lehet mondani. MMS gyógyítja a rákot.

Megjegyzés JM: úgy tudom, sokan kezdtek kísérletezni MMS-sel, Szóval várom a hosszabb, legalább 2-heti használatának elemzését… köszönet!

BR: Jó. Ez egy csodálatos dolog,amit egy csomó ember szeretne hallani. Most milyenek statisztikák reálisan az embereknek, akik szó szerint úgy érzik, hogy az élete forog kockán? Van itt egy jó lehetőség?

JH: Véleményem szerint, van itt egy jó lehetőség. Tudja, néhány száz embert gyógyítottam Mexikóban. Néhányan közülük rákosak voltak. Én a telefont adtam a tanácsokat, amikor felhívtak, és azt javasoltam gyógymódot,legalább 2000 ember kezeltem telefonon. És e-mailon, valószínűleg további 4000 embert gyógyítottam. És sok-sok történetem van emberektől, akik már felépültek a rákból.

Tudok mondni egyett… Len Ausztráliában volt egy lány, akinek tüdőrákja volt, és az orvos azt mondta neki: „körülbelül két hét alatt fog meghalni.“ És ő persze az ágyban feküdt, és nem tudott felkelni, csak amikor a mosdóba ment, vagy csakegy ilyen dologért.

És így az orvos beszélte neki az MMS-ről, és hozott is neki „Beszedheted vagy nem. Akkor is hamarosan halott leszel. „Tudod.

És azt mondta: „persze, én hajlandó vagyok beszedni, az ördögbe.“ És a 11 nap után állt a lábán. És 15 nap után autóba ült és lement a tóhoz, és ott sétált körülötte. És ahogy eltelt egy hónap ő ment vissza az iskolába. Abban az időben még nem teljesen meggyógyult meg, de most, persze, teljesen meggyógyult.

Egy nap, nem több, mint egy hónappal ezelőtt, egy barátom, aki ott dolgozik velem Mexikóban, nagybátyja rákos lett. És egyre rosszabb volt, és végül az lett a vége, hogy az ágyba került. Hasnyálmirigy-rákról volt szó. És így azt mondta, hogy a nagybátyját megakarja gyógyítani. Azt mondtam, persze, gyógyítsd.

És így repülőre ült, és elrepült, Mexico City következő városában ahol élt a nagybátyja. Nagybátyja ágyban feküdt, teljesen depressziósan,alig tudott beszélni. És így azt mondta, hogy valamit ad neki. És közelebb ment hozzá és azt mondta: „Ezt idd meg.“ (Nevetés).

És majd az egész protokolt ami van az MMS-re, a bőrre, és néhány más dologra. És a második reggel bácsi felkelt az ágyból, és járkált picit.

És a harmadik napon abbahagyta a fájdalomcsillapítók szedését. És ez általában az első dolog, ami igazán jó jel, és szinte mindig, szinte mindig akkor történik, a rák, betegek, hogy 2-3 nap alatt, hagyja abba a fájdalomcsillapítók. És így megállt figyelembe fájdalomcsillapítók. A hét végére azt beszélte, hogy vissza tér dolgozni.

Amikor én vissza tértem Mexikóból, nem voltvteljesen meggyógyulva, de a srác volt a lábán volt, és legalább újra élte az életét.

BR: És ez azért működik, mert a klór-dioxid egyenesen valami olyanhoz irányul, ami anaerob és alapvetően felrobbantja.

JH: ez így van.

BR:És rákos sejtek anaerobok.

JH: igen. De a rák esetében egy kicsit több van. Látja, rátettük a bőrre. És DMSO-t használtunk. Ez egy különleges anyag, amely behatol a bőrbe. Az emberek a lovak kezelésére használják világ minden táján, és az állatok kezelésére használják. És egy csomó ember is használta.

BR: Hogyan is hívják?

JH: DMSO. És amikor össze keverjük az MMS-sel, és a bőrre tesszük, akkor felszívódik a bőbe az MMS-sel. És így, amikor beviszi a bőrbe, az MMS-t a rák felé irányítja. És a rákba is felszívódik.

Ahelyett hogy támadná rákos sejtek, mert annyira gyenge, ez felszívódik a sejtekben és DMSO meg fogja ölni a kis „bogarakat“ a sejteket, amelyek a rákot okozzák, mert gyengék és a rákos sejtek belsejében.

Ha a kis bogár elpusztul, a sejt újra meggyógyul. És így az egész történet mögött a rák elpusztíttásában az MMS használata abban rejlik, hogy használjuk három vagy négy különböző módon, minden ugyanaz az emberkén, mert azt akarjuk, hogy a szervezetében annak a személynek, annnyi MMS legyen amennyi csak lehetőséges.

Azt akarjuk, hogy a test-test-környezete teljesen megtagadja a rákot. És így minnél többet tudunk bejutni a testbe, annál valószínűbb, hogy megöli a rákot.

De van korlátozva vagyunk, mert mi nem okozhatunk az embernek a betegséget. Meg kell adni neki éppen elég adagot ahhoz, hogy ő nem legyen rosszul, de ez a határ elérjük,hogy rosszul legyen. (Nevetés). Így kell tartani őt teljesen a szélén. És ezért a rák esetében ez nagyon intenzív. Elégé intenzív. 4 vagy 5-ször kell szednie egy nap, egy kis mennyiségű adagban, 4 vagy 5-ször egy nap, egy nagy adag helyett.

BR: mit jelent „kis mennyiségű“?

JH: Nos, „egy kis mennyiség“: a 3, 4, 5, 6 csepp MMS-ben. És, persze, kell aktiválni az MMS-t, de ez egy kicsi adag.

És majd, persze az MMS amit Ön a test- külső részére, befolyásolja a szervezetet más-más módon. Herxheimer reakció Herxheimer reakció az a reakció- és nem ok, melyet az elhaló sejtek okoznak, mert bemegy belülre és megöli a borat, ami a rákban van , ahelyett, hogy… megölje a rákot,a sejtek belsejében, azt kell mondanom. Tehát ez pusztít…

Tehát a ráknál volt szerencsénk volt, és szinte minden más betegségnél is, amit el lehet képzelni.

BR: Úgy hangzik, mint egy… Azt hiszem, ahogy akik nézik ezt a videót most, gondosan megfogják nézni, mert lehet azt fogják gondolni tudod: ez az utolsó remény. Vesznek egy üveggel, és elkezdik használni? Kell a háziorvos véleménye, vagy beszéljék meg valakivel akinek van tapasztalata? Speciális protokollok vannak különböző típusú rákra?

JH: Nos, néhány ember… Tudod, vannak, akik képesek az öngyógyítáásra. És azt hiszem, hogy az orvos gyűlöli ha az ember okoskodik. Az öngyógyítás, tudod, hogy csökkenti a jövedelemüket. (Nevetés).

De az öngyógyítás egy jó dolog. Az emberek önmagukért felelősséggel tartoznak, és így ezt ajánlom. Bármilyen módon. Ha talál valakit tapasztalatokkal, az jó de akor is folytassa.

És így osszák meg veleünk minden információt a különböző honlapokon. És ezek a weboldalak tartalmaznak a protokolokat. És a protokolok megmondják, hogyan kell csinálni, megmondják, hogyan csinálni a rák esetében, valamint sok más dolognál.

És az utolsó a protokol, „az emberek, akiknek életveszélyes betegségük van.“ A legújabb protokoll, amellyel kapjuk a legjobb eredményeket életveszélyes betegségekre, mint a rák. Van egy csomó más dolog, amivel nem kell olyan intenzíven foglalkozni. Akkor lehet, hogy sokkal könnyebben lehet venni.

De általában, ott van a különböző protokol, és sok egyéb információt is. És az emberek, akik igazán megszeretnék nézni, azoknak van az úgynevezett MMS válaszok oldala, és vann ott több mint 800 kérdés és válasz, amit én adtam az emberek az elmúlt évben.

És ezekenél a kérdéseknél kereszt-kapcsolatok vannak különböző módokon, így mindent részletesen át lehet nlzni amiről szó van. Ha a hasnyálmirigyre akar vetni egy pillantást,akkor a hasnyálmirigyet kikeresheti. Ha meg vastagbelet szeretne keresni, akkor keresi a vastagbelez, vastagbél, vagy bármit ami ehezz kapcsolódik.

BR: Tehát azt szeretné, hogy az emberek újra kezükbe vegyék az egészségüket, a profik helyett.

JH: pontosan. Pontosan. Azt hiszem, hogy minnél nagyobb felelősséget fektet az egészségére, annál valószínűbb hogy boldog, és életben tud maradni.

BR:, és tekintettel a betegségek, amelyre az MMS hatékonynak bizonyult, te beszélsz maláriáról, AIDS-ről, rákról. És még milyen másra?

JH: Az influenza. Megfázás, minden típusú betegségek, a száj betegségek. Legtöbb ember, azt veszi észrehogy… Még emberek, akik azt hiszik, hogy egészséges a száj, és ha fogmosásra egyszer vagy kétszer egy nap, MMS-t fog használni, észre fogja venni, hogy az íny keményebb, fogaik erősebbek lesznek, fehérebbek és jó tartásuk lesz a helyén.

MMS elpusztítja a baktériumok, amelyek a fogakon vannak, és segíti a fogzománcot keményen tartani, és segíti a fogzománc visszaépülését. Mert amikor elpusztítja ott az összes baktériumot, akkor javítja a fogzománcot bizonyos mértékig. És vannak különböző emberek, akik már szörnyű betegség volt a szájukban, szörnyű a fogaikon.

És most, hosszú idő után én megvoltam elég győződve, hogy ha a fogat belülről beteg, akkor nem kap elengendő MMS-t, és ezért nem lehet gyógyítani, ha belülről duzzadt. De nagyon fontos. Az egyik emberem azt mondta: „Hé, én megpróbálom a DMSO-val és hátha ez felszívódik .“ És így tett, nagyon óvatosan puha fogkefével az MMS és DMSO-ba mártogatva tisztította fogait. És körülbelül két nap múlva volt a duzzanatok elmúltak.

Ez egy puszta lehetetlenség, de működik. (Nevetés). És így csinál igazán csodálatos dolgokat mindennel… Én gondolom hogy egy csomó ember felhívott engem, és azt mondta nekem, hogy a szájukat szörnyű állapotban volt, és elmondták nekem, hogyan lett jobb, hogyan lett normális, vagy egynletese a szajegészségük. Tehát ugye a szájnál működik igazán jól.

BR: Most létezik két modern betegség, amelyek terjedhetnek, legalábbis ahogy beszélik. Egyikük a madárinfluenza és a másik tuberkulózis. Lehetséges azt hinni, hogy az MMS ez ellen két betegség ellen hatékony lesz?

JH: Nos, minden bizonnyal. Madárinfluenza… Persze, tudom, ezen a földön az emberek milliárdjai él. És csak 300 esetben vana madárinfluenza, és azok, akik elkapták, olyan helyeken voltak, amelyek nagyon jól alkalmassak voltak rá.

Annak a lehetőségét, hogy ez néha előfordul, ez is nagyon, nagyon kicsi, bár Bush elnök azt hiszi, és beszélt róla, hogy ez meg fog történni, tudja. És egy csomó ember beszél róla a gyógyszer-kartellek, beszélnek róla, hogy meg fog történni előbb-utóbb, de nem tudni milyen hamar fog megtörténni, de tudjuk, hogy ez megtörténik.

BR: Néhányan ember úgy gondolják, hogy ebből fegyver lett csinálva.

JH: ez így. Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogy ebből fegyver lett csinálva. De azt hiszem, hogy a legveszélyesebb influenza az összes közül az 1917-ben volt. 50 Millió ember meghalt. És itt vissza is hozta. (Nevetés). Így újra kialakították az emberekből, akik Alaszkában voltak eltemetve, akiknek az az influenzáuk volt. Jégbe voltak eltemetve, és ezekben az években jében voltak.

De azt hiszem… MMS megöli az influenzát, még olyat is, amit még nem látott, mert ezek csak a kórokozók, és képesnek kell lennie elpusztítani ezt az influenzát is. Tehát a legjobb magunknál tartani 1 üveg MMS-t. (Nevetés).

BR: Igen. Van valami,amit elehet mondani a saját elképzeléseiről a következő néhány évbre? Mert ezvegy elképesztő történet volt. Guyanában kezdődött, hány évvel ezelőtt?

JH: 1997 Guyanában. Tehát mennyit? Ez 10 év.

BR: Tehát tíz év alatt, jelenleg egy világméretű jelenség.

JH: igen.

BR: látod ez bármely vita fórum, bármilyen internetes fórumon, és az emberek beszélnek róla. Az emberek írnak róla. Részt vesz az alternatív egészségügyi közösség ami tele van vele. Mi a következő lépés? Hova fog fejlődni? Mik a személyes tervei?

JH: Nos, Afrikában kezdeném, országonként, hogy kigyógyítsam a maláriát. És miközben mi ott leszünk, ott lesz nekünk egy csomó AIDS is. Persze ez sokkal bonyolultabb betegség és AIDS kezelésére is sokkal nehezebb, mint a maláriájé. De azt hiszem, van néhány MMS protokolunk, amit tudunk használni, amely várhatóan segít az AIDS gyógyításában. Eddig sikeresek voltunk.

BR: Milyen országra gondol?

JH: Nos a Malawi Köztársaságra gondoltam. Nem kell, hogy pont ebben az országban legyen, de ebben az országban jó lenne, mert már beszéltem minbenkivel… Ott beszélt, az osszes emberel, a kormányban. Minden nagyon segítőkészek voltak. Minden boldogok voltak, hogy látnak. Boldogok voltak, hogy gyógyítottam az embereiket.

Nem voltak problémák a kormánnyal. Még az önkormányzati maláriai Minisztérium is boldog volt, hogy velem fognak dolgozni. Szóval azt szeretnék menni valahova mint… Szeretnék odamenni, mert könnyű lenne a dolgok elindítása, mindeféle problémák nélkül. Ez lenne a lényeg.

BR: Van-e lehetőség arra, hogy bejutasson még néhány tudományos tanulmányt tudományos folyóiratokba?

JH: Igen, van egy lehetőség, de nem támogattam azt. Lehetőségem volt. Ember megkérdezte, hogy szeretném-e megcsinálni.

És ellene voltam, mert kezdettől fogva mi polgári civil mozgalom voltunk.Nagyon sikeresek voltunk. És amikor azt mondom, „polgári“, azt jelenti a kormány radarján kívül. Nem tudtak Rólunk.

És egy napon hagytam, hogy az egyik barátom felülvizsgálata az FDA-nál. Oda ment és ment a harmadik legnagyobb ember után az FDA-nál, és megkérdezte, hogy tudnak-e az MMS-röl. És mit gondoltak róla?

És az az ember azt mondtaneki , „nem, ez csak szar. Ilyen dolgok végett nem aggódik. Van sok vállalatunk, ami gyógynövényeket kínál, amelyek helyetesíttik néhány a gyógyszeret. És van egy csomó pénzünk, hogy ellenőrizni tudjuk őket. Miért kenne aggódnuk egy jelentéktelen ember miatt az utcáról aki MMS-t árusít? “

Tehét nem tud az MMS-ről, amit csinálok. Nem tudja mi folyik itt. És így akarom hagyni. Nem akarom, hogy a kormány és a különböző „kábítószer“ cég valamit kiderítsenek róla.

Volt a lehetőséget a nemzeti újságba menni, és egy vagy két lehetőségem a nemzeti TV-be és mindíg elutasítottam, bár örülök hogy lehet menni az interneten, és sok figyelmet kaptam az interneten.

De én nemakarom… Nem akartam túl sokat terjeszteni, nehogy a kormány rátegye a kezét. Mert tudod, hogy mit csinálnak; mindent, amit lehet megállítani. Így ezt elkerültem. A végén úgy is az lesz. A végén úgyis abba kell hagyni… az üzenetet kijutnak. De várni fogok amíg lehetséges.

BR: és hallott egy vagy két történetek az emberekről, aki szembeszálltak a hatalom ellen, és szenvedett, ugye?

JH: Sok-sok történetet hallottam. Egy az enyéimből… A srác akit elég jól ismerek, megpróbálkozott értékesíteni krémet ami jót tesz a ráknak. Valójában Indian herbnek nevezik, és 70 éve árulják, és a hölgynek, aki eladja van mintegy 3000 levele az emberektől akik kigyógyultak a rákból.

És értékesíttte az interneten. És amikor meghallotta ezt a FDA, jöttek lefoglalták a házát, autóját a cégjét és a bankszámláját. Ők elvittek mindent.

És börtönbe zárták. És akadájozták hogy beszélhessen egy ügyvéddel , eggyeik börtönböl a másikba helyezték, így nem tudott beszélni egy ügyvéddel sem. És majd 6 hónap után vád alá helyezték. Hordozták össze vissza 6 hónapig, majd végül 6 hónap után megvádolták.

És amikor azt mondta, „nem bűnös“, a bíró azt mondta, „Pillanat. Menjünk az irodámba. „, A bíró vitte az irodájába, és azt mondta:“ Választania kell. Vagy bevalja a bűnösségét, és három évre megy börtönba, vagy nem valja be és akkor 20 ére megy börtönbe. “

Ügyvédje nem volt ott, és nem tudta, mit kell csinálni, így ment, és bevallotta a bűnösségét, és ment börtönbe 3 évet.Nnéhány évvel ezelőtt jött ki börtönből, és jelenleg Dél-Amerikában él. Nem szeretnénk, hogy bármi köze legyen az Egyesült Államokhoz.

De… Tudom,egy másik barátom volt. Lett a barátom, mert tudja, hogy mit csinálok. De maláriát gyógyította Afrika és a néhány ember, „gyógyszer“ vállalatok vezetői azt mondta neki, hogy hagyja abba. És azt mondta, hogy nem fog megállni. Azt akarta, hogy továbbra is a kezelje a maláriát.

És egy éjszaka, mikor hazament…. Nos nem ment haza, hanem a hotel szobájába ment, és kinyitotta az ajtót, és felrobbant bomba és letépte a két lábát. Nemölte meg. Most Californiában él. Kerekes székben van.

Ezek csak két ember, akit ismerek személyesen. Majd egy csomó idősebb férfi, mint Kochnevű, 1917-ben gyógyította a rákot. És az ő anyagát eladták orvosoknak, több mint 100.000 ember gyógyult ki a rákból, mikorra a FDA végül megállította.

És így még folytathatnám. Vannak sok más történetek ugyanarról a dologról. Itt van a Rife. Később a 30. években Rife meggyógyított még többet… Az ő létesítménye és a dolgai kigyógyítottak több mit 100.000 embert a rákból. És az FDA megállította őt, elégették a könyveit, és a laboratóriumi felszereléseit, és mindent.

Elégettek egy csomó könyvet, és a FDA sokszor elégett könyveket.Könyvet a DMSO-ról már elrendelte, hogy égessék el. És el volt égetve. Összes könyvet a DMSO-ról elégettek, melyik a kezükbe került.

És ezért kell, hogy maradjon ki a gyógyszer-társaságok kezeiközül. És persze, a gyógyszer-cégeket a FDA szabályozza.

Abban az esetben, nem tudja, hogyan működik, így gyógyszergyárak úgy döntött, hogy szabadot vesznek ki. Elmennek a gyógyszer-társaságokból, és FDA vezetők lesznek. És akkor jön egy másik gyógyszergyár. És így a gyógyszer… Az FDA az Egyesült Államokban a gyógyszergyárak által ellenőrzött. És ez abszurd (nevet).

És minden esetben minden meghökkentő, gyógyítja a rákot. És meggyőzik az embereket,hogy akinek valóban van gyógyszere rák ellen azok sarlatánok és gonoszok….

És így, tudod,volt három vagy négy barátok, akik rákban halt meg, mert azt mondta: „Nos, én nem megyek, ilyen csalókhoz.“ A valódi bűnözők, valójában az orvosok. Ezek azok, akik megölnek mindenkit. És így van… Így vagy most már. Ezegy szégyen.

BR: fenyegette valaki, vagy radaron kívül van?

JH: én még mindig radaron kívül. Nem volt semmilyen fenyegetésem. Mindenesetre Mexikóban élek. (Nevetés). Én paranoiás vagyok, radarokon kívül tartom magam, és nem hiszem, hogy a…

Azt hiszem, van még egy-két évem mielőtt az FDA azt mondják: „kezdi a dolog csökkenteni a gyógyszer-társaságok nyereségét.“ És ez ténylegígy van. Amikor a pénz kezd csökkenni, mert úgy tűnhet,hogy az MMS kezdi helyettesíteni a gyógyszereket, így ettől tényleg kezdenek kiborulni.

BR: Tehát a célja az, hogy kijuttasom minnél többet minnél gyorsabban…

JH: ez így van. Kijuttatni belőle minnél többat. Kényszeríteni, hogy minnél több ember használja… És tudja, az én könyvem elmondja hogyan kell megcsinálni ezt. És még azt mondja, hogy otthon a konyhában, hogyan lehet megcsinálni, és akkor elláthatja a szomszédok vagy a család, vagy bárkit.

BR: jól van. És Ön azt mondja… Hogy a könyv az útmutatást mutatja arra vonatkozóan, hogyan lehet teljesen önellátó az MMS tekintetében, ha akarod.

JH: ez így van. Lépésről lépésre eljárásmód előállításához néhány palack saját a magunk számára, és az eljárás lépésről lépésre, hogyan lehet több száz vagy több ezer palackkal gyártani eladásra.

BR: és mindenki számára, aki úgy gondolja hogy vesz egy üveggel,hogy sokáig kitart. Csak néhány kis cseppről beszélünk időközönként. Ez így van?

JH: ez így van. A 20 dolláros palack kitart… Tegyük fel, hogy szeretne egy karbantartási adagot naponta, mert egy $ 20 üveg kitart másfél évig. És ha Önaz egész családjával fogja használni akkor 3, 4, 5 hónapot tart ki.

És az ötlet… és minden benne volt nagyon jó… Én kérdeztem őket. Nemárusítom magam, annak ellenére, hogy Mexikóban kezdtem de legalább 10 év után, személyesen már nemadtam el. Osztogatom a palackokat, de főleg arra buzdítok más emberek, hogy adják el. És mindenki alacsonyan tartja az árát.

Azt mondta: Nézzétek, alacsonyan kell tartanunk az árat, hogy mindenki megengedhesse magának a világon. „Eddigmindenki humanitárus a típusú ember és ugyanazon az áron árusítják, amely 20 $ egy üveg. Nem érdekel, ha Németország, a Dél-afrikai Köztársaság, Ausztrália vagy az Egyesült Államokban vagy Mexikóban. 20 $ / palack.

És kevesebb, mint egy pár fillér adagonkén. A maláriaesetét 5 cent-ér tudja gyógyítani. És még az afrikai emberek is megengedhetik maguknak. És most, amikor odamegyünk, mi nem fogunk nekik annyit számlázni. Először ingyen fogjuk csinálni, de megengedhetnék maguknak ha akarnák.

BR: Mi az a szellemi és filozófiai betekintést, amely végigvezeti Önt a további években?

JH: Nos, én szeretném azt hinni, hogy én erősen spirituális srác vagyok, de nem vallásos.

BR: igazán méltányol a különbség.

JH: jó. És úgy gondolom, hogy az ember spirituális, és minél többet próbálom csinálni a dolgokat,ée tudom hogy azok megfelelőek, annál több erő van bennük. És azt hiszem, hogy az egész mozgalom felé, jobb egészségügyi mozgalom, annak érdekében, hogy megkönnyítsék teljesen az ellenkezőjet annak, amitma az orvosok csinálnak, de azt hiszem, hogy minél több ember fog dolgozni, a jobb dolgokért, annál több erő lesz benne.

Mert mikor valójában azt csinálják amiről tudják, hogy jó, nem fognak senkit hibáztatni. Ezek nem… Valahol az emberi elme mélyén van eltemetve,a rossz dolgokat, ahol megfosztja az embereket a pénztől, ha halált okoznak, valahol mélyen belül ő tudja hogy rosszat csinál. És ha igen, mivel az idő megy, egyre több és több hatalmat veszít.

És azt hiszem, hogy ez történik most a földö. Azt hiszem, hogy gyógyszergyárak okoznak több és több halálesetet, és hogyan a FDA okoz több és több ember halálá, mert veszítti el hatalmát. Nem olyan gyors, mint szerettünk volna, de elveszíti hatalmát.

És hiszem, hogy az alternatív gyógyászat és az emberek, és a mozgalom lassan egyre erősebbé, válnak. És ez ivelem is történik. Bizonyos mértékig történik velem, hogy vannak emberek, és jelentős kérdéseket tesznek fel nekem.

BR: Hmmm.

JH:, és nem lehet beszélni a legtöbbjükről közülük. De azt hiszem, mi vagyunk a paradigma határán a változásokban az egészségügyben. És hiszem, hogy ez a paradigma változás bekövetkezik az elkövetkező néhány évben. Nem tart sokáig.

És ez segíteni fog változtatni a paradigma a brutalitásban, ember ember ellen. És nem tudom, meddig fog ez a változás tartani. Az a változás 50 évig is eltarthat, de ez változik.

Miután több száz ezer éve, nincs változás a brutalitástban, az ember ember ellen. Azt hiszem, Jézusról, és Mohamedről beszél,és mind azokról a csodás emberekről akik előbb voltak itt. És több százan vannak valójában. Szerelemre tanítottak, és mindenki ezekről a csodás dolgokról beszél. És ott a paradigmába nemtörtént változás z emberi brutalitásban.

És hiszem, hogy néhányan, most elkezdenek gyülekezni, és kommunikálni, nem feltétlenül egy helyen összegyűlni, de kommunikálni.

Mondjuk mint velem az emberek a világ minden tájáról. És mások, például a csoportról, ahol már a kongresszus, alternatív gyógyászat, és az ilyen dolgokat vitatják meg. És a közelmúltban volt kongresszuson Mexico Cityben. Mindenhol vannak kongresszusok. És az alternatív orvoslásról beszélngenkek. És ezeket a dolgokat 20 évvel ez előtt még nem voltak. Csak nagyon kevés közülük volt már 10 évvel ezelőtt.

De hiddjék el, közeledünk a paradigma váltásra. Ez általában lassú, de meg fog történni. És ez fog történni, mert van egy csomó ember a földön, akik most azt csinálják amiröl tudják hogy igaz.

BR: azt mondanám, hogy ez a váltás elkezdődött. Kezdjük látni a saját életünkben, és már ez nagy kiváltság, hogy itt lehetünk ebben az időben.

JH: ez így van. igen. Ugyan ezt érzem. És hiszem, hogy… És hogy a dolgok egy kicsit tovább vigyük,azt hiszem, hogy a múltban, sok millió, vagy több ezer évvel ezelőtt… hogy volt egy csoport, hogy megállapodtak abban, hogy itt, és most elkezdenek paradigmán dolgozini.

BR: és én szinténv az egyik vagyok közülük! (Nevetés)

JH: Látja? És én így találkozoksakkal közülük. Azt hiszem, hogy te nem csak… Egy csomó ember hív telefonon, és azt mondja: „Hé, emlékszem hogy megegyeztünk abban, hogy mi itt leszünk.“ tudod? És ilyeneket.

BR: persze.

JH: Pontosan. És így mi azt csináljuk ami a megfelelő. És sokkal erősebbek vagyunk, mint fickók odakinn, akik kifacsarják az embereket, és halált, szenvedést és fájdalmat okoznak, és minden ilyet. Esélyük sincs. Elvesztették a játékot. Csak nem tudnak róla. (Nevetés). És ez elfog tartani egy ideig, mielőtt azokat legyőzzük, de ez így lesz. Ez fog történni.

Szóval ez az a rész, amit szeretnék megemlíteni, mert láttam a szenvedést és fájdalmat olyan hosszú ideig, hogy én szeretném látni hogy… Látom, hogy ez történik. Az elmúlt pár évben több ezer csodát láttam. És tudom, hogy sokkal többet fogok látni.

BR: azt hiszem, teljesen igaza van. És igaza van a változás eljövetelével is. A mozgalom ténylegesen lehetővé teszi, hogy része vagyunk.Pontosan a megfelelő helyen van a megfelelő időben.

JH: Nos, köszönöm. (Nevetés).

BR: Maga egy nagy jó ember. Maga nagyon bátor ember, hogy ezzel a dologgal előjött ilyan nyíltan. Akkor is ha a radarokon kívül van, van több tízezer ember, aki fogja nézni ezt a videót, és aki figyelmesen fogja hallgatni amit mond. Megent egy csomó ember életét. És emelem ön előtt le a kalapot, uram. (Nevetés). Számomra nagy megtiszteltetés volt.

JH: Nos, köszönöm. Természetesen megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és ilyen csodálatos dolgokat mondhatok el.

BR: Köszönöm, Jim Humble.

JH: szívesen. (Taps a háttérben). Nagyon köszönöm. Nagyon köszönöm. Nagyon köszönöm.

BR: és tényleg komolyan gondoltam.

JH: pompás. Igazán értékelem.

BR: szertnék önnel találkozni jövőre, akkor lehe többet tud majd mondani.

JH: jól van!

Itt találja meg a videót: http://www.projectcamelot.org/jim_humble.html