MMS 2

Jim V. Humble:

,,Ezzel egy teljesen új csoda ásványi anyag kiegészítőt akarok bevezetni. Ünnepi harsanóknak kellene megszólalniuk, mert az egyik legfontosabb a gyógyszerek közül, amely valah be lett mutatva az emberiség számára. Sajnos mi felfedezök, ellentétbe a több milliárdos kutatási szervezetekkel, nincs pénzünk a harsanókra. Annak is örülünk, ha tudunk összeszedni pénzt a borítékok vásárlására, és a postaköltségre, hogy postázni tudjuk az új felfedezéseket és koncepciókat alapszabadalom védelme miatt. Tehát itt i van- az új csadálatos ásványi oldat bejelentése- de szinte harsanók nélkül.

Hipoklórsav egy olyan anyag, amelyet az ember immunrendszere minden fajta kórokozók és más dolgok elpusztítására használ, melyeket néha muszáj elpusztítani a szervezetbe. Például ha a gyilkos sejtek megöregszenek, akkor elkezdenek a szervezetünk ellen fordulni, ezt a problémát az immunrendszer felismeri, és elkezdi az elhasznál sejtek kisimításást épp a hipoklórral.

Ez a sav talán a legfontosabb melyet a szervezet kialakít az egészsége fentartására. Aszt hiszem, hogy ezzel lehet kvalifikálni természetessé. Ez egy természetesen termelt sav, mert a szervezet immunrendszere állítja elő. Ezt nem gyártják semmilyen vegyi üzemben. A tény az, hogy a hipoklórsav képes elpusztítani a legtöbb kórokozót a szervezetben- még az ellenálló élősködőket is, de csak akkor, ha a szervezetben van elegendő.

Az anyatermészet valamilyen oknál fogva még sem szerelte fel az emberi testet úgy, hogy kitudjonalakítani annyi hipoklórsavat, hogy eltudja pusztítani az összes betegséget, melyek megtámadhatják. Lehet, hogy a sav kialakulása túl bonyolult ahhoz, hogy lehetséges legyen létrehozni nagyobb mennyiséget ami szükséges a ,,gyógíthatatlan betegsége˝legyőzéséhez amelyek most megjelennek ezen a bolygón. A kifinomultabb világban, nem lenne szükség ilyen sok mennyiségü savra.

Képzelje el, hogy kutató lenne 80 évvel ezelőtt, és a betegségek leküzdése érdekelné, és tudatában lenne, hogy a hipoklór elpusztítja a kórokozókat. Igen, ez egy tény, hogy már 80 évvel ezelőtt is ismertek. Nem gondolja, hogy legalább egy picit nemjatszadozna azzal a gondolattal, hogy hogyan lehetne ellátni a szervezetett nagyobb mennyiségű hipoklorittal? Végül is az emberi test ezt a savat már milliónyi éve használja a baktériumos fertőzések és vírusok elpusztítására.

Ezt követően logikus elképzelés- hogy a kutatóknak meg kellene próbálni gyógymódot találni különféle betegségekre, vagy legalább is megpróbálni a testnek picit több hipokloridot adni, ha veszélyeztetve ven vírusokkal és baktériumokkal? Ha a kutatók a drága gyógyszerek feltalálása helyett, melyek csak életben tartják az embereket, megpróbálnának felfedezni egy ,,igazi˝gyógymódot, felfedeznék a kezelést a csodálatos hipoklórsavval és sok más hasonló kezelést.

Mindenesetre a mai célom, leírni a csodálatos ásványi oldat 2-öt. Ez bármilyen ismert gyógyszer előtt annyira elöl van, hogy egyszerűen itt nincs mit összehasonlítani. Egyáltalán nem hasonlítható össze a gyógyszerészek által előállított gyógyszerekkel. MMS2 pusztítja a kórokozókat, és egyidejüleg segíti a gyógyulást. Mi ez? Ami az antibiotikus hatásait illeti, azonnal pusztítja a kórokozókat- lyukat üt a sejtmembrányjukba. Nem olyan mint az ismert antibiotikumok, amelyeknek órákig vagy hetekig tarthat amíg a kórokozók bőre alá jutnak, és utánna lassan likvidálják a közepét vag y amagját- ha csak közben a kórokozó nem vált ellenálló ellene. Az MMS2 használatánal a kórokozók mindféle fajta betegséggel, nem tudnak kifejleszteni semmilyen védelmet a hipoklórsav ellen. A test jól választott, amikor kifejlesztette ennek a savnak az alkotó képességét, amelyel szemben semmilyen kórokozó nem vált ellenállóvá és nam is válik ellenállóvá.

És talán, de csak talán, jól választott az anyatermészet, amikor létrehotott külömbötö halálos kórokozót, bár néhány anaerob és néhány aerob, semelyik nem ellenálló az MMS1 és az MMS2 vagy ezek kombinációja ellen. Hát nem meglepő? Természetesen nincs finaszírozásunk a részletes jutatásokra ezen a tereületen, de már több ezer ember hívott fel vagy írt levelet, számos külömböző betegséget írnak le, melyek sikeresen leküzdöttek mindkét csodálatos ásványi anyg leküzdésével.

Mi változik tehát hipoklórsavvá melyet a test feltud használni? Valóaban egy egyszerű kemiai anyag változik át ezzé a savvá. A szervezet ekkor átveheti és felhasználhatja. Én személyesn már 4éve használom. Az én Mexikói klinikám és a csapatom már több mint egy éve használják több ezer embernél. Elősször a prosztat rákban szenvedő betegeknek kezdtem el küldeni, de utánna elkezdtük hassználni szinte minden betegségre, köztük a HIV is.

Az MMS és az MMS2 kombinációja rendkívül hatékony minden betegségre. Amikor azt említtem, hogy,, minde betegség˝ az alatt ezt értem: minden betegség amit bírusok és baktériumok okoznak, tehát a betegségek túlnyomó töbsége beleértve a rákot is.

Mivel jelenleg Afrikában tartózkodom, elsősorban a maláriára és az HIV/AIDS-re öszpontosítok.

Nemrég rájöttünk, hogy a HIV fertőzött betegenek adagolt MMS (most MMS1 néven ismert) elvileg megszünteteti minden egészségügyi problémajukat, de néhány esetben a szervezetett nemszabadítja meg amagától a HIV-től. Értékesebb mint más gyógyszerek a HIV ellen, de nem mindíg pusztítja el a HIV vírust, csak néha.

Térjünk tehát az MMS2-re. Ha az MMS1-el van egyszerre volt használva, akkor sok esetben a vérvizsgálatok kimutatták hogy HIV negatív ( alapvetően ez azt jelenti,hogy kigyógyult). Valóságban negitvnak bizonyult minden eset amikor MMS1és MMS2-őt használtak (HIV nyomai nélkül). Egyenlőre még nemáll rendelkezésünkre ezernyi eset, szükséges tanulmányokat később fogjuk elkészíteni, ha szerzünk finanszírozást a Foundation and Institute for Advanced MMS Studies-re. De ahhoz, hogy legyen valami elképzelése, a HIV-nél az eljárás így néz ki: 3 csepp aktivált MMS1 minden órában legalább 8 szor egy napon belül, plusz egy 0-ás méretű kapszula MMS2 két óránkét naponta 8 órát, mind ezt megszakítás nélkül 3 hétig szedni, majd ez után elküldjük a vért labpratóriumi vizsgálatra. Nem szabad elfelejteni egy fontos feltételt- az MMS 2 kapszula lenyelése előtt szükséges meginni 2 pohár vizet, és a lenyelése után 1 pohár vizet.

A kezelés során soha nem lépnek fel egészségtelen érzések, az MMS1 és az MMS2 beszedését csökkentse, ha azt veszi észre, hogy betegebbé teszi mint amennyire beteg. MMS1 és az MMS2 használatánál lenyűgöző eredményeink vannak a rák elleni használatánál. Ez vonatkozik az új hullámú influenzára is, elég használni azonos eljárást, természetesen ezt nem fogja 3 hétig szedni, csak addig, amíg rendeban nem lesz. Valaki már 8 óra után meggyógyul, valakinél ez elterthet 1-2 hétig is. Legyen nagyon óvatos, és ha úgy érezné, hogy az MMS használatól romla az állapota, akkor csökkentse egészen nulláig. De aztán nagyon hamar kezdje újra.

Ha rosszabbul érzi magát, az azért van, mert a fertőzés olyan gyorsan van elnyomva, hogy a testben túl gyórsan termelődik a sok mérgező hulladék. Lassítson. Ha nem rendelkezik MMS1-el, akkor nyugodtan használjon MMS2-őt. Elég embert láttam már kigyógyítva külömböző betegségekből ahozz, hogy elhidjem, hogy ha csak MMS2-őt szedne, az is elegendő lenne. Óránként vegyen be 1 kapszulát. Növelje az adagot ha tudja, és csökkentse ha rosszabbul fogja magát érezni. Használhatja bármilyen gyógyszerrel. A gyógyszer sehogy sem folyásolja be az MMS2-őt, és az MMS2 sem folyásolja be sehogyan a gyógyszert. Látja? Ha a mi egészségügyünket etikus emberek irányítanák, akiknek fontos lenne az emberek gyógyítása, és nem a pénz keresés, akkor most olyan csodálatos egészségügyi rendszerünk lenne, hogy mamár nem lenne itt semmilyen betegség, és csak nagyon kevés egészséégtelen ember lenne.

Az MMS1 és az MMS2 csak egy csepp a tengerben. Bármennyire hiszem, hogy az MMS1 együtt az MMS2-vel, kigyógyítja az emberiség betegségeinek túlnyomó töbségét, hiszek abban is, hogy találnak még több száz csodálatos ásványi anyagot, melyek megváltoztatják az orvosi eljárásokat.

Tehát mi az MMS2? Mi az ami a szerveztben kémiailag átalakul hipoklórrá? Ez egy ásványi anyag, úszómedencék víztitsztítására használta- nem klór- hanem speciális összetevő, medencék gyors kezelésére, úgy nevezett kalcium-hipoklorit.

Amikor ez a vegyület érintkezik a vízzel, röktön átváltozik savkloriddá. Ez nem ugyan az mint a klór a vízben. Egyáltalán nem. Más vegyianygok fejlesztik ki a vízbe a klórt, és nam a kálcium hipoklorit. Az HOClO-ra változik (hipoklórsav vegyi képlete). Ez a hidrogén, oxigén, és a klór vegyülete.Ugyan úgy mint a konyhai só, amely szintén klórt tartalmaz, de nagyon eltérően reagál mint a klór. Az MMS1 és az MMS2 két legolcsóbb áaványi anyagból készül, ami nekünk itt van. MMS körülbelül 10 óra alatt kitudja gyógyítani a maláriát, az emberiség legrosszabb betegségét, kevesebb mint 5 centtér. MMS2 árbelilef ugyan így van rajta ha nem olcsóbb.

Barátom Bill Boynton, aki segített nekem az MMS1-nél a kémiával, már 2003-ban javasolt nekem klórt a medencékhez. Az érdekelt, hogy egy ilyen gyógyszer jótékony hatású lehet-e. Az előtt mind ketten az nélkül használtuk, hogy tudtuk volna mi ez. Utánna néhány egyszerű nyomozás hozta felszínre a tényt, hogy ez hipoklórsav. Minden orvos tanut ahipoklórsavról aorvosi egyetemen, mert ez egy kritikus komponent immunrendszerrel gyártott és használt.

Tehát láthatják, hogy nem azért mert nagyon ügyes vagyok , csak félelem mentesen kerestem a lehetőségeket, hogy valami paszzolni-e fog vagy nem fog passzolni a jól bejáratott orvosi kerékvágásba.

Nézzük meg tehát, hogy hogyan használtuk. Nefeledje azonban, hogy amit mondok vagy utalok rá, nemkényszerítem ,és nem is kérem, hogy ismételje utánnam. Bármit is tesz az az kizárólag a saját dolga, és a saját felelőségére teszi. Nemadhatok semmilyen orvosi tanácsadást. Egyszerűen csak azt írom le, amit csinálunk. Amikor azt mondom,hogy ,,mi˝ akkor nem az említett Bill barátomra gondolok,. Nem fogok feltüntetni semilyenneveket, ártatlan emberek védelme miatt, és hoyg a barátaimat biztonságban tartsam. Később talán, majd ha küönyvet írok a következő generációnak, felsorolom mindazokat, akik segítettek és együtt dolgoztk velem., egyenlőre úgy érzem, hogy az lesz a legjobb ha nem teszem meg.

Egyik barátom Kanadából, az e-mailjában megemlítette, hogy van ismerőse akinek prosztata rákja van. Megkérdeztem, hogy miért nem próbálja ki a hipoklórt. Azt mondta, hogy megkérdezi töle, és azért , hogy lerövidítsük, küédtem neki borítékban 50 darab nullás méretü zselés kapszulában kálcium-hipokloritot a boltból.
(Készítmények kaphatók ezekben az üzletekben 45- 85% kalcium-hipokloritot tartalmaznak. Általában körülbelül 75%. Sikeresen használtam minden koncentrációt: 45%, 55%, 65%, 75% és 80%-ast is. Mindíg hozzá vannak keverve más kémiai anyagok, de nem toxxikusak, mert mindte úszó medecék tisztítására tervezték, és a legtöbbjét használják élelmiszeriparban is. Ezen kívül minden alkalommal csak kis adag fehér port szed be nullás méretű kapszulában, tehát nem juttat magába nagyobb mennyiségű kisérő vegyszert, mint amennyi a napi ajánlott adag.)

Mindenesetre a Kanadai férfi, beszedte mind az 50 kapszulát 4 nap alatt, utánna felhívott és azt mondta, hogy már jobban érzi magát de még kellene neki még több, mert még nem egészséges. Küldtem neki még 50 kapszulát, majd felhívott, hogy a prosztata rák teljesen elmúlt, és ő egészséges.

Így küldözgettük Billel külömböző prosztata gondokkal szenvedö embereknek, és akiknek prosztata rákjuk van. Mindenki aki ez után újra jelentkezett, azt mondta, hogy sokkal jobban érzi magát, vagy hogy a problémájuk teljesen eltünt. (A legtöbb csak azért jelentkezett, mert megkértem rá. Sok ember egyszerűen nem jelentkezik ha már nics rá szüksége.) Észrevettem, hogy azok az emberek, akik már jól érzik magukat, általában memjönnek vissza az orvoshoz, így túl gyakran kell elhinnem a szavukat, hogy egészségesek.

Most már tehát itt van az MMS2. Egy csomó dologra nagyon hatékony, sérülések gyógyulására és bőr problémák kezelésére. MMS2 segít a legtöbb úgy nevezett gyógyíthatatlan betegséget, és ugyan olyan jó lehet mint az MMS1. Elpusztítja a kórokozókat és a baktériumokat a sebeken, további szövet károsíttás nélkül. Eleg belszórni a kapszla tartalmát negyed pohár vízbe, és rákenni a sérülésre. Alkohol, hidrogén-peroxid, jód, és minden más fertőtlenítő szer, bizonyos mértékig károsítják a sérülést, amely viszon több időt vesz igénybe a sérült sejtek gyógyulására. Az MMS2 csak a kórokozókat pusztítja el, nem okozhat kárt, és így gyorsabb a gyógyulás.

Itt nyilvánvalóan egyértelmű, hogy itt szükséges a több kutatás, és már rég meg kellett volna csinálnom, de amint tudják, el kell ismernem, hogy nincs több millió dollárom az ilyen kutatásokra, amíg az alapítvány nem kao elég finanszírozást. Úgy döntöttem, hogy ezt az információt el kell mondanom a világnak, mert az értelme egyre nagyobbá vált bennem. Nem engedhetem meg magamnak a hallgatást. Az országom nem engedi meg, hogy tovább várjak vele. Még így is tovább vártam mint 9 hónapot, ez többb mint amennyit kellett volna, mint ahogy lehetővé tette a beszerzett adatok megbízhatósága. Feltételezem, hogy amikor ezeket az információkat nyilvánosságra hozom (mint ahogy az MMS1-nél), sok javulást fog hozni a kálcium-hipoklorit orális használatánál.

Ha valaki tegnap bezárt volna börtönbe vagy elhallgattatott volna, lett volna rá esély, hogy ezek az információk soha nem jutotottak volna el az emberekhez. Szóval ezért ma ezzel a dátummal, megjelenítettem a nagyközönség számára. Ezeket az információkat most már soha nem lehet teljesen leállítani. Mindíg valahol lesznek, és végül nyilvánosságra kerülnek.
Nemállítsa meg senki még azzal sem, ha lelőnének. Sokat lelassíthatna, de már soha nemállíthatná meg.

Azzal, hogy leírtam a módszeremet az MMS könyvben, beakartam biztosítani, hogy ezek az információk nekerüljenek semilyen egyény vagy csoport tulajdonába. Úgy mint az MMS1 estében épp úgy az MMS2-nél is fontosak az információk. Ha ezeket az információkat bármilyen csopor birtokolná, mindíg lesznek olyanok, aki kilépne a csoportból.

Erre a tanulmányra, pontosan ugyan olyan szerzői jogok érvényesek mint a könyvemre. A hely miatt nemakarom itt az egészet idézni, de ez a cikk is a halálom esetén vagy szabadságvesztésem esetén közkincsé válik.

MMS2 bizonyos mértékig olyan mint a gravitáció. Tudja, hogy akkor hat ha már tanul róla. Nem szükséges semmilyen kutatás ennek bizonyítására. Ez ahozz hasonló, mint amikor a gravitáció segédségével leesik egy narancs. Csak széthúzza az újjait, és a narancs leesik a földre. Nem kell több kutatás, hogy ezt bebizonyítsa. Ön elengedheti a narancsot egyszer vagy kétsze, az eredmény ugyan az lesz. És az MMS2-vel ez sok esetben ugyanolyan. Ennél a terméknél sok embernél valamivel nehezebb lesz negatív információkat terjeszteni, melyek elijesztenék attól, hogy kipróbálja, és megtudja,hogy az MMS és az MMS2 együtt jelenleg a leghatékonyabb készítmény az ön egészsége visszaállítására.

Az MMS-ről szóló negatív internetes blogok szerzői közül, egyik sincs elképzelése arról, hogy mi az MMS. Az MMS2 mindkeninek, aki elhatározza,higy kisétletezni akar vele, elérhetö lesz, és ha hiszik, ha nem, elérhető Afrikában, USA összes városában, Kanadában, Európában és az egész világon. Annyira elérhető, hogy ezt nem lehet a világszinten elfolytani.

És van itt még egy pont amihezz szertnék hozzászólni. Nagyon gyakran szemrehányást tettek nekem azért, hogy nem voltam eléggé specifikus ami az adataimat illeti, és javasolták hogy , adjam meg a részleteket, tüntessem fel a neveket és a számokat az eredményekről, vértesztekről, azoktól akik meggyógyultak. Jó lenne ha ezt megtehetném. De sajnálom, ez nem lehetséges. Megadnék olyan bizonyítékokat, melyek börtönbe juttatnának. És számos országban a hatóságok szeretettel meg is tennék.

Nem lenne szép ha ezt mondanám nekik: Nos itt vannak a bizonyítékok, és becsukhatnak? Az elmúlt 100 évben csak az USA-ban több mint 100 embert zártak börtönbe és a könyveiket elégették. Néhányan különös halált haltak,és az egész világon sokkal többen voltak.

Ha kétségei vannak ezzel kapcsolatban, akkor elég ha beírja a googleba ,,FDA suppression˝. Csak az elmúlt néhány ávben több barátom is sok időt töltött a börtönben az USA-ban, míg kereskedésüket, bank számláik, autóikat, házaikat, és minden vagyonukat elkobozták, és soha semmit nemadtak nekik vissza. Úgy gondolják, hogy túlzok? Rendeben, akkor maradjon az interneten, és keresse ki a „Civil Asset Forfeiture Reform Act of 2000 HR1658“ majd nézze a bejedzéseket arról hogy mennyi vagyon volt elkobozva csak a 2006-os év alatt. Elkoboztak, és aukciókon eladtak több mint 6 miliárd dollár ertékű vagyont. Az akciók bevételéből a haszon egy év alatt több mint 3 miliárd dollár volt átutalva az álam alapba.

Sok szerebcsét az MMS2 használatához. Ne ijedjen meg a figyelmeztető cimkétől akálcium-hipoklorit csomagolásán, mely elijesthetné. Több évig teszteltem. Ha önként, magán úton fog készíteni MMS2-őt, úgy ahogy ajánlva van (csak nullás méretű vagy kissebb kapszulákba), akkor az biztonságos és hasznos- ez egy vegyi anyag, melyet a testünk korlátozott mennyiségbe gyárt és használ. Ha ezzel a felfedezéssel fog kisérletezni, akkor szüség elegendő mennyiségű vizet inni. Magam is gyakran használom, mint segídség a megelőző stratégia részeként.

Úgy kezdtem, és ezt mindenkinek ajánlom, hogy a kálcium-hipoklorit negyedig volt töltve a kapszulában(nullás méretü). Fokozatosan növeltem a kapszula tartalmát egészen a teljes töltödségig.

Próbálja meg feloldani a kapszula tartalmát kis mennyiségű (5ml) vízben, és egy cseppet az oldatból cseppentsen a bőrére. Meglátja, hogy a bőrön nem jelenik meg semmi, semiyen sérülés. Lehet hogy a jövőben jobb lesz használni a kálcium-hipoklorit oldatot. Ez további vizsgálatok kérdése. Most itt arról írok önöknek, amit magam is évek óta használok. Ha szemcsés kálcium-hipokloritja van, akkor használat előtt jó mozsárba porrá zúzni.

Ennek a közlemény az MMS2-röl, elsősorban az a célja,hogy eljutassa az információt több ezer emberhez a világ minden tájára. Azonban nem ajánlhatom, hogy kövessenek vagy azt csinálják amit én magam is tettem. Ez egy értékes információ- kulcs a betegség csökkentésére és visszafordítására. Gondolkodó emberek kisérletezni fognak, hogy mi mindent lehetséges elérni ezzel az általánosan elérhető csodálatos ásványi kiegészítővel az MMS2-vel.

Ma 76 évesen olyan országban éllek, ahol szennyezett a víz, terjed a malária, álomkór, TBC, herpesz, 40%-ka a lakósságnak HIV fertőzött, kapcsolatban állok minden olyan betegséggel ami emberről emberre terjed, akik még éjjel is az ajtómon kopogtatnak, és segítséget keresnek- és érintetlen maradok a betegségükkel szemben, és teljesen aktív.˝

Leírva 2009 augusztus 15.

Jim Humble Afrika