MMS új alkalmazásai

Idövel új alkamazások fedeezödnek fel, melyek növelik az MMS használatát az emberi szervezetben. Számos ilyen alkamazást mutatok itt be, és remélem hogy segítenek még több embernek az életveszélyes álapotok leküzdésében. A legújabb folyamatokat a MMS 1000 és MMS 2000-röl szólo jegyzökönyv foglalja össze.

Jim V.Humble

————————————————————————————————————————————–

Jim V.Humble:  hogyan kell eltávolítani az aktivált MMS utóízét

,,Sok ember számára az aktivált MMS íze az akadálya annak hogy használja. Itt van egy új módszer, hogy elkerülje ezt a problémát.

Ez az eljárás már alkalmazható egy csepp MMS és 5 csepp aktivátortól. Itt a leggyakoribb adagot tüntetem fel ( 5 csepp MMS + 25 csepp aktivátor), melyet a legutóbbi kutatások szerint,  használnia kellene néhányszor naponta.

Készitse el a következöket:

3 gyógyszeres kapszulát (pl. granulált C vitaminnal) a kapszula tartalmát ürítse ki, nem lesz rá szüksége. Üres kapszulára van szüksége.

2 ml- es injekciós fecskendöt

MMS-t és aktivátort

Elkészítés: Szároz pohárba csepektessen 5 csepp MMS-t és adjon hozzá 25 csepp aktivátort (10%-os citromsav).

Keverje össze és várja szokásos 3 percet.

Az aktivált MMS teljes tartalmát szívja fel a fecskendezövel, majd fokozatosan töltse bele a három kapszulába és zárja be a kapszulát a másik részével.

Nyelje le azonnal mind a három kapszulát, és igyon rá legalább 0,3-0,4 liter vizet.
2 órával a kapszulák beszedése után és 2 órát elötte nemszabad enni olyan ételeket és inni olyan italokat melyek szintetikus C vitamint tartalmaznak! Ez zavarja az aktivált MMS hatásait.

Ez az eljárás garantálja a jó toleranciát, és az MMS zavartalan használatát. ˝

Jim V.Humble

————————————————————————————————————————————-

Sertés (Mexikói) influenza

MMS és az influenza

Jim V.Humble

,,Utóbbi idöben a média híreket terjeszt az új influenza variánsokról, a WHO már bejelentette a 6-ik fokozatot ami ,,globális járványt˝ jelent. Nem kell megrémülni, még akkor sem ha a járvány szóhoz történelmi emlékek kapcsolódónak a halálos ,,spanyol influenzával˝ amelynek több áldozata volt mint az elsö világháborúnak. A világjárvány egyszerüen valamilyen fertözö betegség terjedéset jelenti nagy területen, több kontinensen, még akkor is ha kisebb számú jól kezelhetö esetröl van szó, valóságban az átlagos influenzával összehasonlítva elöfordulása teljesen elhanyagolható. De ezt nem lehet félválról venni, mert az új influenza törzsek gyorsan eltejedhetnek országról országra. Öt évvel ezelött sok halálesetet okozott a SARS influenza törzs, különesen Kínában 2007-ben voltsk megfigyelve/vizsgálva a madárinfluenza több változatai.

2009 áprílis 13-án voltak felismerve ,,sertésinfluenza˝ esetek Mexikóban és késöbb USA-ban és Angliában.  Nevegyük figyelembe az ismert cégek érdekeit, melyek a termékeik eladásán fáradoztak, és a felhalmozott gyógyszerkészletük használásán a,,madárinfluenza˝  bolygós riasztása után. Az influenza gyakran elhanyagolt (és átmeneti) betegség, mely súlyosan károsíthatja az emberi egésuséget és a gyengéknél vagy más beteg egyéneknél halált is okozhat.

MMS (Miracle Mineral Solution) egy erös fertötlenítö szer, amely képes megtámadni éselpusztítani a fejlödö influenza vírusokat. Teljesen hatással van rájuk függetlenül a tipustól vagy variációtól  (mutáció) melyek az idö mülásával kifejlödhetnek. Ennek a meggyözödésnek az alapja a kémia és az aktivált MMS viselkedése, amennyiben az alábbi utasítások szerint pontosan fogja használni.

Ellentétben az antibiotikumokkal és vakcínákkal a klór-dioxid az aktivált MMS-böl elpusztít minden kórokozót, tehát az influenza vírusokat is, törzstöl vagy a kialakulóban lévö variánstól függetlenül-  amely különben  ismert 1950 óta. Az aktivált MMS megfelelö hazsnálatával egy univerzális gyógyszerként mutatkozik be a betegségek minden változatára, amit influenzának nevezünk.

Néhány tény melyet az influenza esetében figyelembe kell venni:

A legújabb megállapított sertésinfluenza törzsröl azt állítják, hogy új vírusröl van szó, amely külömbözik az öszzes korábbitól. Ellentétben a madárinfluenzával vagy a SARS-vel, sertéseket fertöz meg, tüdö túlterhelést okoz (hidratációval), mely néha (de nem mindíg) halálhoz vezet. Ez a vírus váratlanul elkezdett átterjedni emberekre, akik a sertésekkel dolgoznak, és ezt követöjen azt figyeltük meg, hogy levegövel is terjedhet amberröl emberre.  2009 április 13-kával kezdve ezt követö 14 nap alatt Mexikóban több mint 1000 embert fogtak kórházban sertésinfluenza megbetegedéssel és 60 halál esetett jelentettek be. Ezután a vírus gyorsan bekerült USA-ba és Angliába. Most már alátámastják a betegségek eseteit világ szerte, ami alapján a WHO-t a 6-os fokozatú ,,járvány˝ veszélyt hozta nyilvánosságra.

Meg kell jegyezni, hogy a ,,közönséges influenzába˝ csak USA-ban meghal 50 000 ember….a haláleseteketröl és a kórházban lévö emberekröl naponta lehet olvasni az interneten. A Center for Disease Control- nak is van egy oldala, ahol statisztikákkal és jelentésekkel erröl az influenzáról.

Nézd meg: http://www.cdc.gov/swineflu/investigation.htm

A feltüntettett tények sehogy nemakadájozták meg azt, hogy a US belsö biztonsági hivatal bejelentse áprílisban a sertésinfluenzát mint ,,rendkívüli állapotott˝. Jenet Napolitano zonnal felszabadított 25% szövetségi készletet (elavult…) influenza elleni vakcínát (50millió adag) ,,szövetségi hatóságog használatára szükség eseté.˝ Na jó. Manjünk inkább tovább.
,,Sertésinfluenza˝ nemtudja elkapni sertéshúsból sem sertéshúsból készült termékekböl.Elsösorban levegövel terjed, csepp fertözéssel emberröl emberre. Vöröskereszt és más szervezetek ezért a korházi látogatóknak és a kórházi dolgozóknak ahol fertözésnek vannak kitéve védö maszkokat osztogatnak.

Az MMS nem csupán széles spektrumú fertötlenítö szer, azonban a módszer amelye pusztítja a baktériumokat és a vírusokat teljesen külömbözik az antibiotikumok és a vírusölök müködésétöl. H a valakit érdekli az MMS bakterocid tulajdonságai, akkor elovashatja az MMS hatékonysága menü pont alatt.

MMS használható megelözésre vagy mint szköz a sertésinfluenza és más influenza leküzdésére. Ehezz az MMS-t óránkénti ciklusban kell szedni.

Javasolt eljárás MMS használata mint hatékony eszköz az influenza ellen.

1. keverjen össze pohárban 1 csepp MMS-t 5 csepp citromsavval vagy friss citromlével. Rázza össze és várjon 3 percet az aktiválás befejeztéig.

2. adjon hozzá körülbelül 2 dl vizet vagy gyümölcslevet, mely nemtaralmaz l-aszkorbinsavat E300 tehát C vitamint (C vitamin csökkenti az oldat hatékonyságát). Ez után igya meg a teljes tartalmat amilyen gyorsan csak lehetséges.

3. ha az elsö órában nemérez semmi változás, akkor a második órában folytathatja 2 cseppel. (természetesen minden egyes csepp MMS-t áktiválni kell 5 csepp citromsavval vagy citromlével és 3 percet várni). Amennyiben 2 csepp után sem lesz hányingere akkor a harmadik órában használjon 3 cseppet. Az esetleges hányinger megjelenése nem jelent semmi rosszat. Csak azt jelzi,hogy az MMS posztítja kórokozókat. De neokozzon feleslegesen hányigert, azzal hogy tobbet fog szedni. Fokozatosan növelje a maximális 6 csepp MMS és 30 csepp citromsav. Ha a testsúja több mint 90 kg, akkor az ön maximális csepp adagja lehetne 10 csepp.

Ne feledje, hogy a legtöbb ember nem jutt túl a 3-4 csepp óránkénti adagon anélkül, hogy növekvö hányingert nemérezne. Bármiyen hányingerérzet növekvésénél csökkenteni kell a cseppek számát minimun 1 ceppel. Hányinger mindíg akkor jön elö, amikor az MMS gyorsabban pusztítja a baktériumokat és a vírusokat mint ahogy az eliminációs rendszer képes eltávolítani a maradványaikat. Elviselni ezt a kellemetlen érzés, nemjár semmilyen elönnyel. Mindíg kerese a gondmetesen elviselhetö határt.

4. Folytassa az MMS adaogak 12 órán keresztül (azaz 12 adag). Az influenza ebben a szétostában  el kell, hogy múljon, azonban nehagyja abba az MMS használatát amíg teljesen nem biztos benne,hogy az influenza elmúlt. Ha a következö napon is érezné az influenza tüneteit, akkor folytassa az MMS szedését ugyanolyan adagokban. Ugyan ilyen gyógymódot kell alkalmazni gyerekeknél is csak náluk rendkívül óvatosnak kell lenni,hogy megelözze a hányingert vagy más kellemetlen érzeteket. Használjon kisebb adagokat, és csak ½ cseppenként növelje. Soha nelépje túl a 3 cseppet óránként.

5. Következö héten vagy a következö 14 napban folytassa 6 cseppel 2 szer naponta.

6. Az influenza megélözése érdekében és az immunrendzer egészséges fentartása érdekében a felnötteknek az influenzás idöszakba napi 6 csepp MMS kellene szedniük naponta. A gyerekek napi adagja a sulytól és életkoruktól függ. Maximum 1 cseppet használjon minden 11 kg testtömegre, és 1 cseppet a csecsemök részére.

————————————————————————————————————————————–

Az MMS használatához

Jim V.Humble

Az elsö a legfontosabb alapelv

Az ismételt kis dózisok hatékonyabbak mint nagyok reggel és este.

Több mint 1000 esetben bebizonyosodott, hogy a gyakran adagolt kis dózisok óránként, sokkal hatékonyabbak (elfogadhatóbbak), mint a nagyobb dózisok naponta  egyszer vagy kétszer.

Ma már tudjuk, hogy az elöállított klór-dioxid nem marad a szervezetben hosszab ideig mint egy vagy legfeljeb két óra. Az idöhöz képest amíg a szervezetben aktív marad, nemtünik úgy, hogy az adag nagyságában külömbség lenne.  Lényegében ez azt jelenti, hogy nemszámít a mennyiség, mert minden esetben egy-két órsa alatt szétbomlik konyhai sóvá.

Ezért nefeledje, hogy sokkal hatékonyabb az MMS használata egy vagy két óránként a kisebb adag, ami végül kiegyenlödik, vagy lehet több is lesz mint kettö nagy adag.

Ha megszokta a kettö nagyobb adag szedését reggel és este, ahogy ez idág volt javasolva, természetesen az MMS továbri is fogja tisztítani a szervezetet a kórokozóktól, és mikróbáktól. Az úúj kutatás azonban egyértelmüen azt mutatja, hogy kisebb de folyamatosan keringö ClO2 megelözi a kórokozók átcsoportosítását és reprodukcióját, föleg olyan helyzetekben amikor egy adott betegséggel harcol- legyen az megfázás, herpesz vagy hepatitisz.

Második alapelv

Juttason a szervezetbe annyi MMS-t amennyit tud, anélkül, hogy hányingert vagy hasmenést okozna. Mindíg egy cseppel kezdjen, majd növelje cseppenként mindíg amikor úgy érzi magát,hogy lehet. Természetesen mindíg aktivált MMS-röl beszélünk, minden 1 csepp MMS aktiválva 5 csepp citromsavval, 3 perc aktiválás majd vízzel vagy gyümlöcslével felöntve.

A második adakot növelheti 2 cseppre ha az elso adag után nme lesz hányingere (legtöbb esetben ez nemtörténik meg). Rendszerint két órával az elsö adag után. Aztán fokozatosan minden órában vagy kétóránként növelje amíg nemérzi hogy élerte a maximumot vagy amíg nem vesz észre enyhe hányingert. Általában elegendö kettö,  három vagy négy csepp eyg adagra.

Azonban növelheti egészen 10 cseppre óránként, ha úgy érzi, hogy szüksége van töbre és nemérez semmilyen kellemetlen érzést. A 10 cseppnek a legfelsö határnak kell lennie, és normál körülmények között soha nem kellene ilyen magasra menni ha ön 5 cseppet fog szedni 10 szer naponta.

Akkor hagyja abba amikor egészségesnek érzi magát. Ha csak átszertné tisztítani szervezetét, akkor próbálja ki a szokásos eljárást 15 cseppig naponta háromszor. Ha fogja tudni szedni a 15 cseppet naponta háromszor 1 héten át az nélkül hogy hasmenés vagy hányinger jelentkezne, vagy egyéb negatív hatás, akkor nagy valószínüséggel elvan távolítva a legtöbb fertözés, kórokozó, és paraziták.

Az áttisztítás után érvényes a szintfentartó adag használata 6 csepp aktivált MMS naponta, idösebb embereknek ( 60 felettiek), és 6 csepp kétszer hetente a fiatalabbak részére.

Harmadik alapelv

Amennyiben megjelenik hasmenés vagy hányinger, akkor csökkentse a cseppek számát, de ne hagyja abba a szedesét. A hányinger és a hasmenés jó jelzöi annak, hogy az MMS valóban hat. Egy-két órás hasmenés nagyon hasznos, de ha ez az állapot több napig tart, akkor az több kárt okoz mint hasznot. Ezért amikor találkozik ilyen akadállyal, egyszerüen csak csökkentse az adagot- a legtöbb esetben csak rövidideig tart.

Negyedik alapelv

2 órával az MMS használata elött és után kerülje el az összes szintetikus C vitam használatát. Ez egy ideiglenes szükséglet, szükséges alapvetö hetek folyamán, melyeken átvergülödig a szükséges mennyiségü csepphez, amikor már kitisztultnak tekinthetö. Ha szed kapszulát vagy C vitamínt fokozatos adagolással, akkor abba kell hagyni a szedését, és cak olyan kapszulát vagy tablettát szedhet amelyek közvetlenül hatnak, és csak éjszakára leghamarább 2 órával az utolsó napi MMS adag beszedése után.

Ötödik alapelv

Figyelmesen kövesse a megfelelö táplálkozási programot az immunrendszer támogatásához. Bár az MMS az ön testéböl nagyon hatékonyan eltávolítja a nemkívánatos kórokozókat és parazitákat, de nem nyujt semmilyen szükséges ásványokat vagy vitaminokat szükségeseket a táplálkozáshoz. Adja meg a testnek a rendszeres mennyiségü szövetséges mikroorganizmust (acidophilus és más flórákat). Maga az MMS a jótékony mikroorganizmusokat nempusztítja el, a mennyiségüget azonban csökkentheti a böséges hasmenés. Arról is sgondoskodjon, hogy rendszeres legyen az ásványok fogyásztása különösen a kálcium és magnézium.

Napozás naponta fentartja a börének a D vitamin szintjét. De ha csak ritkán jut a napra, akkor D vitamin szintjét vitaminokkal kell fentartani- immunrendszer fentertására nélkülözhetettlen.

Akkor is ha az MMS a legerösebb szer a kórokozók elpusztítására a Földön, gyógyítani és fentartani az egészséget csak a saját immunrendszer tudja.

Figyelmeztetés!

A fenti szövegre úgy kell tekinteni csak mint egy tájékoztatóra. NEM orvosi tanács sem gyógyítási útmutatás betegségek kezelésére!

Tanácsok  MMS fürdökre

Orális dózisokon kívül az MMS-t lehet használni felszívódással a bőrön át közvetlenül az izomzatba. Míg az orális adagok a ClO2 gázt elsősorban a vörös vérsejteknek adják, az MMS bőrön áthatoló egyenesen a vérplazmába szolgáltatja. A testben ezután nagyobb mennyiségü ClO2 cirkulál, ezért gyorsabb és erősebb hatásokra lehet számítani. Ha idáig nemismerkedett meg a jelntésekkel a sikerröl az aktivált MMS használatáról, akkor olvassa el a ,,Bevezetés az MMS-be˝ a [http://mms-articles.com/]oldalon és ki is nyomtathatja a használati tasításokat az MMS elkészítésére és alkalmazására a [http: / / jimhumble.biz / biz-mmsintro.htm]oldaln. Az ismétlödö fürdökkel az ön böre a ClO2-vel érintkezésbe marad 20-30 percig.

Egyes embereknél ez a folyamat határazott áttörést jelentett. 20 perc után a kád vízben aktivált MMS-sel még azok az emberek is, akik orálisan nemtudtak túljutni a 7 cseppen, képessek voltak a vérkeringésbe a ClO2 készletüket növelni hányinger jelei nélkül. Ez hogyan lehetséges? Az MMS elpusztítja a kórokozókat és a baktériumokat a bőr felszinén és a bőr alatt, és ezek utánna kiürülnek a szervezetből. A legtöbb hulladég közben kívül marad, és nemterheli meg a vérkeringést. Annak ellenéra ha fürdőt használja, nehanyagolja el az orális adagok szedését. Használjon legalább 6 cseppes adagokat mindíg az előtt ahogy a kádba megy. Ne aggódjon azon, hogy előtte evett vagy sem. A gyomorban lévö étel által okozott bármilyen ClO2 veszteség, másodlagos és viszonylag jelentéktelen.

Az elpusztult kórokozók belsőleg használt (ivís után) MMS által, csak a májon át tudnak távozni a szervezetböl kirekesztéssel. Ez jól működik egésszen addig, amíg neméri el az átmeneti határt, amikor elöjön a hányinger. Ez azt jelzi, hogy az MMS több kórokozót pusztít el mint amennyit a rendszer képes azonnal kirekeszteni, ami átmeneti de néha akut hányingert vált ki.

Fürdés az MMS-t tartalmazó vízben lehetővé teszi a kórokozók kitisztítását a bőr felszinén és közvetlenül a bőr felszine alatt. Úgy tünik, hogy ez a külsö réteg tisztítása, nemterheli meg a belső kiválasztó rendszert. Az elpusztult kórokozók a felszín alatt, általában kinyomódnak a felszinre és lemosódnak.

Eljárás

1 ALAPOSAN TISZTÍTSA ki a kádat. Ellenkezö esetben az MMS-böl felszabadult ClO2 gáz elkezdi a a kád faláról a lerakódott piszkot és szappanhabot vízbe oldani, a szappan habot, és ez csökkenti vagy akár semlegesítti is az elérhetö ClO2 mennyiséget a test számára. A követjezö alkalomnál már a kád tiszta lesz az elözö MMS hatásának köszönhetően. Neadjona vízhez semmilyen fürdöhabot, sem más vegyszereket. A vízmennyiség növelése nem csökkenti a ClO2 képzeését a vízben. Néhány ember még ½ dl DMSO-t is tesz a vízbe (nem szükséges, de segíthet a ClO2 mélyebre hatolásában).

2 AKTIVÁLJA AZ MMS-t bögrébe vagy pohárba mielött a fürdövízbe önti. Tegyen a pohárba 30 csepp MMS-t és tegyen hozzá 2,5 teás kanál citromlevet vagy citromsavat(150 csepp). A fürdönek 20-30 percet kellene tartania. Ha valahol a bőrön nyílt sebek vannak vagy nagyobb sérülések, akkor csökkentheti az adagot 20 csepp MMS-re összekeverve 100 csepp citromsavval vagy citromlével(1 ½ teáskanál) azért, hogy elkerülje az égetö érzést.  A nyílt sebek az MMS fertőtlenítö hatásána k köszönhetöen gyorsan begyógyulnak. Érvényes az általános elöírás 1 csepp MMS-hez 5 csepp aktivátor (10%-os citromsav oldat).

3 Az MMS-t keverje össza a CITROMSAVVAL pohárban. Közben töltsön forró vizet a kádba. Netedjen bele semilyen habot, sampont, illatsezrt, gyerekjátékot sem. A víz mennyisége a kádban nem játszik szerepet. Az is jó ha megiszik 6 vagy 8 cseppből álló adagot.

4 ADJAAZ AKTIVÁLT MMS-t a vízhez, és keverje át.
Minden baktérium a vízbe szinte azonnal elpusztul. Néhány cég a rendszert uszodák számára kinálja, melyek pontosan ugyan ezt az eljárást használják (a medencékbe aktiválásra a HCl-t használják). Vízmennyiség nem csökkenti a ClO2 gáz képzését. Mindegy hogy a kádat félig vagy tele engedi vízzel, mert az aktivált MMS-böl mindíg agyanannyi ClO2 gáz fog képzödni.

5 Feküdjön bele a kádba. Áztassuk az egész testete- kezeket, nyakat, arcot hajat. Ha víz jutna a szemébe akkor agyszerüen törölje a ki kézfejével vagy törülközővel. MMS ellentétben néhány samponnal a szemnek nemártalmas. A fejére locsolja pohárral.

6 ENGEDJEN FORRÓ VIZET A FÜRDŐHÖZ. A meleg tágítja a pórusokat, és így  az MMS át tud hatolni egészen az izomzatba. Maszírozza és áztassa a fejbört. A harmadik fürdő után elkezdhetnek lebomlani a kis pattanások a bőrön a haj alatt, melyek a korpa forrása.

7   Fürdő után a kádat alaposan mossa ki és ÖBLÍTSE KI.

Amikor az MMS cseppet említtem, mindíg megfelelően aktivált MMS-röl van szó. Sohanehasználjon MMS-t aktiválás nélkül.

Eljárások életveszélyes betegségeknél

Életveszély esetén az a cél, hogy minnél gyorsabban eljutattni az MMS-t a véráramlatba, de közben megtartani a hányinger alatti állapotot.

Az egyik módja ennek elérésének az,hogy adjunk DMSO-t az aktivált MMS-hez, ez úgy hathat mint szállító, és egyenesen a bőrbe és izzomzatba szállítja az MMS-t.

Ebben az esetben a saját vizsgálataim alapján jöttem rá, hogy a DMSO-t mindíg az MMS 3 perces aktiválása utánna kell hozzá adni. Másképp az MMS elveszítti a hatékonyságának a nagy részét. Az MMS és a DMSO összekeverésétől nem szabadna eltelni több mint 15 mp-nek a fogyasztásig. Az elkészítette keveréket azonnal kenyje szét a testén nagy felületén, mint például combok és vállak. Így tud akár ötszörösen nagyobb menyisségü MMS-t egyenesen a véráramlatba juttatni. És természetesen minnél nagyobb felületet használ fel, annál több MMS jut a szervezetbe.

Az alábbiakban bemutatjuk az MMS használatát egy gyórsított módszerrel, amelyel az álltalános orálisan használt módszeren kívül, lehet eljuttatni megfelelö mennyiségü MMS-t a vér plazmába a bőrön át.

Tartsa be pontosan  akövetkezö folyamatot:

1 Keverjen össze aktiválásra 10 csepp MMS-t 50 csepp citromlével vagy 10%-os citromsavval. Pár másodpercig rázza össze a pohárba, és várjon 3 percet.

2 Adjon hozzá egy teás kanál DMSO-t, keverje össze a pohár rázásával, de ne tovább mint 15 másodperc.

3 Az oldatot azonnal kenyje szét a combokon, karokon, és a hason. Másik személy kezelésénél használhat gumikesztyűt, de saját kezelésénél nem kell. Ha égetö érzése lesz akkor legközelebb hozzá adhat 1 teás kanál vizet, vagy a kezelés után kenyje be a börét olivaolaj és aloe vera lé keverékével. Az alkalmazásra mindíg a test más felületét hazsnálja.

4 Az elsö nap így járjon el minden két órában, a másodig és harmadik napon minden órában. Utánna négy napot hagyjon ki és a következö héten kezdje ugyan így. Közben soha nehagyja abba a rendszeres orális adag szedését.

-DMSO külömböző anyagok ismert hordozója, amelyet 1955 óta széles körben használnak a gyógyászatban, amely a gyógyszerek bőrbejutásásra szolgál. A legtöbb országban megtalálható gyógyszertárakban, de megrendelhetö az interneten is. Írja be a keresöbe DMSO.

– Amikor az MMS cseppet említtem, mindíg megfelelően aktivált MMS-röl van szó. Soha nehasználjon MMS-t aktiválás nélkül.

Bélbeöntés MMS-böl

Az MMS beöntésnek is ugyan olyan hatása lehet mint az intravénás infúziónak, mert mind két módszer az MMS-t a plazmába és a vörös vérsejtekbe juttatja. Ez a véleménye több biológusnak és tudósnak, akik a beöntéses módszert tanulmányozták. MMS használata szájon át, általában csak a gyomor és bél vörös vér sejtyeihez szállítja a klór-dioxidot. A plazma eltudja szállítani a klór-dioxodot mindehova, ahova a bél és gyomor vörös vér sejtyei nemtudnak eljutni.

Eljárás:

-Elősször ki kell tisztítani a belet tiszta meleg víz segédségével (kb.1000ml). Adhat hozzá 1 evőkanál sót, vagy 1 dl aloe vera levet vagy egyéb táplákozási szakértök által ajánlat kiegészítőket, de nehasználjon kávét. Folyamatot ismételje kétszer vagy háromszor is. Használja a megadott mennyiségü vizet, próbálja bentartani minnél tovább, maszírozza közben a hasát majd engedje ki.

-Legjobb katétert használni, de nem szükségszerű. A katéter nagyon rugalmas 45 cm hosszú cső lekerekített végekkel. Óvatossan kell bevezetni a vastagbélbe úgy, hpgy a folyadék legalább 30 cm mélyen follyon ki.

-Minden esetre azt a folyamatot ismételje meg kétszer vagy háromszor egymás után, majd tegyen MMS-t valamibe, kicsit több mint 1 dl vízbe. Használja ugyan azt az adagot elkészítve ugyanazzal a folyamattal mint az ital elkészítésénél. Itt is minden alkalommal csak 1 vagy 2 csepp aktivált MMS-t tegyünk hozzá. Alkalmazzon 2 beöntést naponta, és próbálja az MMS-t bentartani a helyén olyan sokáig, hogy a folyadég teljesen felszívódhasson a fastag bél falain. Az adagolás ugyan úgy járjon el mint amikor issza. Sokkal hatékonyabb lesz. Ha elöjön hasmenés vagy hányinger akkor csökkentse az adagot. Sok szerencsét.

Amikor az MMS cseppet említtem, mindíg megfelelően aktivált MMS-röl van szó. Soha nehasználjon MMS-t aktiválás nélkül.

MMS használata gyerekeknél

2000 óta amikor feltalálták az MMS-t, segédségével sok kismama és gyerek volt kezelve. Legtöbb 2004 után. Egyes nők a kórházakban maláriától szenvedtek, de kezelve volt sok más betegség és egészségügyi probláma is, melynek töbségét  sikeresen szüntette meg az MMS, külömböző módszerek és bevált eljárások használatával.

Az egyik gyerek estek , akit 2004-ben kezeltem YouTuben megnézhető. A videó megtalálható a következö linken: [http://www.youtube.com/watch?v=80G-Jtb6OsA] Malaria Baby cím alatt. Ugyan ebben az évben, kezeltem több száz embert és a gyermekeit. A videóban szereplő gyereknek 40°C-os láza vot ami két órán belül csökkent 38,3°C-ra. Akkor kezelve volt sok kismama is. Az orvosok az én javaslataim szerint jártak el.

Egyes weboldalakon aszt lehet olvasni, hogy nem kellene kockáztatni, és nem kellene kismamáknak és gyerekeknek MMS-t adni. Az egyiken ez áll:……,, vegye nagyon komolyan˝ Ez majdnem úgy hangzik, mint ha ezzel valahogy lehetne ártani a gyerekeknek. Minden, amit az oldal szolgátatója ezzel elérhet, felesleges halál a gyerekek és terhes nők számára.

Az MMS idáig sok gyermeg életét mentette meg. . De amikor az emberek az interneten ilyeneket olvasnak, megijednek, és nem merik az olyan beteg gyereket gyógyítani, akinek csak az MMS menthetné meg az életét, és így nem tudják azt a gyereket megmenteni. Ezeket az oldalakat üzemeltető emberek egyszerűen csak valamilyen ismeretlen okból kifolyólag úgy döntöttek, hogy mindent jobban tudnak. Nem vették a fáradságot arra sem, hogy megvizsgálják az egyértelmű bizonyítékokat, csak valamit hirdetnek a világnak.

Egyáltalán nem tartom magam tudósnak. Én feltaláló vagyok, és a feltalálók a fontos változásokért vannak ezen a Földön, felelősségteljesek, jobban, mint bárki más. Ők azok, akik valóban a legtöbb alapvető felfedezést hozzák, melyeket átvesznek a tudósok, hogy tovább tökéletesítsék azokat. Ezért remélem, hogy hamarosan több tudós kapcsolódik be és javítani fogják az MMS-es gyógyítás módszerét.

Amire most egyáltalán nincs szükségünk, az olyan emberek, akik nem rendelkeznek mélyebb ismerettel a problémáról, és úgy döntenek, hogy ők a legjobbak és elutasítják bármilyen tények ellenőrzését. Az egyik lány azt mondta, hogy ne tanácsoljam az embereknek, hogy szedjenek MMS-t mert elpusztítja a bélflórát, de ez nem igaz.

Az MMS egy gyenge oxidálószer, amely képtelen károsítani szervezet normális sejtjeit vagy a hasznos baktériumokat sem az emésztőrendszerben és sem máshol. Az MMS-t használták kiütésekre és nagyon csúnya dolgokra kisbabák bőrén, és még soha nem jelent meg semmilyen káros hatás. 3 szor erősebb oldatokat használtam, mint a legerősebb orálisan használt ajánlott adag, és naponta többször több mint egy évig permeteztem vela a saját bőrömet a legérzékenyebb helyeken. Egy év tezstelés után nem volt látható külömbség a bőr peretezett és a nem permetezett felületén.

Terhes nőknek legalább a minimális 6 cseppet kellene szedniük naponta a szinten tartáshoz. Top állapotban tartja az immunrendszert, és ez az, amire minden terhes nőnek szüksége van.

Az MMS-ről már több ezer oldal van az interneten. Némelyikük rossz információkat kínál. Nem tudom ellenörizni mindet, egyszerűen nincs idöm elovasni ennyi oldalt, és beszélni az üzemeltetővel. De ez komoly dolog. Az emberi élet e tét. Nem a legújjabb filmről vagy DVD-ről van szó, hanem emberi életekröl.

Ezért rendkívül felelötlen, hogy valaki csak úgy leírja és hirdeti a véleményeit, anélkül, hogy szembesítse a valós tényekkel. Az én tanácsamhoz idáig több százezer ember  tartotta magát, és nem volt jelentve semmilyen életveszéjes helyzet, sem halál eset. Sok dolgot csak az MMS tudja sikeresen eltávolítani. Ezért ha valamilyen ilyen állapottól szenved egy gyerek, akkor kérem segítsen neki. (lásd a ,, módszerek˝listáját. Minden gyerek általában kibír 1 csepp MMS-t aktiválva 5 csepp citromlével vagy 10%-os citromsavval, hozzáadva a cumisüvegbe gyümölcslével.

Ugyanakkor az is világos számomra, hogy a gyermekeke és terhes nöket neérje semmi , ami károsíthatja öket. Tudom, hogy próbálnak olyat tenni , amiről aszt gondolják, hogy a legjobb nekik.

Módszerek a rák kezelésére és megelőzésére

Ezt az eljárás idáig sok rákos esetnél alkalmazták, ahozz hogy megtudjünk róla győzödni, hogy az idáig legsikeresebb módszerről van szó az életet veszélyeztető betegség ellen. Természetese az általános influenzánál vagy megfázásnál, nem kell ilyen intenzíven eljárni. A ráknál használatos eljárás a legújjabb protokol szerint az MMS 2000.

Rák teszt

Van itt egy lehetőség, amelyet az orvosa valószínűleg soha nem említett. Már több mint 25 éve létezik 99%-ban sikeres vizsgálat a rák kimutatásra. Hatékonyabb, biztonságosabb és olcsóbb, mint bármely más rákvizsgálat. Ezt az AMAS vizsgálatnak nevezik.

Nem kell orvosokhoz járni, ezt a tesztet meg lehet rendelni az interneten. Körülbelül 165 Dollárba kerül. A mintavételi készletet ingyen szállítják. A saját vérét rácseppenti, elküldi a szállítmányt, és utánvétellel fizeti, miután megkapja az eredményeket. Ez a teszt azt vizsgálja, hogy milyen specifikus rákos antitestek vannak. Nézze meg a www.oncolabinc.com-ot. Ha a legkisebb kétsége is felmerül, akkor csináltassa meg ezt a vizsgálatot.

Hogy az MMS bevált-e az ön rákproblémájára, akkor tudja meg miután értékelte a rossz közérzeteit. Mondjuk, használjon csak 1 csepp MMS-t vagy akár csak ½ cseppet és nem lesz hányingere. Majd kezdje el növelni a cseppek számát kétszer naponta, eggyel reggel és eggyel este. Ha reggel a ½ csepptől nem lesz hányingere, akkor késő délután vagy este próbálja meg az 1 cseppet. Következő reggel már 2 cseppet és este már 3 cseppet próbáljon.

Előbb vagy utóbb bizonyos számú csepp után hányingert fog érezni. Ekkor legközelebb egy vagy két cseppel kevesebbet használjon, majd utána ismét kezdje növelni. Mindig keresse azt a pontot, amikor előjön a hányinger, olyankor csökkentse, majd próbálja, újra növelje az adagot.

Hamarosan a saját tapasztalatából, attól függően, hogy át-e tudja lépni azt a pontot, amikor előtte hányingere volt, és folytatni mindig nagyobb mennyiségű cseppel, felismeri, hogy hatékony-e az ön számára a kezelés. A hányingerek azt jelzik, hogy a tumor egy része el lett pusztítva és a halott maradványok kitisztítására a szervezetnek idő kell. Ez az állapot a gyógyulás része, amelynek során el kell távolítani ezeket a törmelékeket. A test meg tudja csinálni, de a kezdeti folyamatban jelentkezhet a hányinger, lehet hasmenése vagy hányás is előfordulhat.

Ahogy a rák kezd elpusztulni, a testnek egyszerűen szüksége van időre, hogy a mérgeket eltávolítsa. A visszahúzódó betegség után a szervezet többet visel el és lehet növelni a cseppek számát. Lehet használni, mint indikátort. Amint észreveszi, hogy fokozatosan tudja növelni cseppek számát hányinger nélkül, az azt jelenti, hogy a szervezet azt csinálja, amit kell.

Rák esetében nagy türelemmel kell dolgoznia. Lassan kezdje, de gyorsan növelje. Kezdetben lehet csak naponta kétszer használni a cseppeket, amint észreveszi, hogy nem jelentkezik hányinger a kétszeres használatnál, akkor növelje az adagot naponta háromszorira, majd naponta négyszerire és akár naponta ötszörire is. A hányinger leküzdésére egyen reszelt almát. Ha egy bizonyos számú MMS csepp után hányingere lesz, akkor próbáljon megenni kettő lereszelt almát vagy rögtön az MMS használata után, vagy még mielőtt hányingere lesz. Mindig először az almát próbálja, lehet akár 4 is, de ha nem lesz jobban, nem múlik, a hányinger akkor igyon meg 2 kis kanál szódabikarbónát vízben feloldva.

Ha azonban minden egyes adag után hányingere lesz, bármekkora is legyen az adag, és a szervezete nem képes befogadni az adag növelését hányinger nélkül, ez azt jelenti, hogy nem gyógyul. De ne adja fel, hanem dolgozzon rajta! Még mindig leküzdheti. Ha hányinger nélkül csak két cseppet tud használni egyszerre, és csak három csepp után kezd hányinger lenni akkor meg kell próbálnia a hányingert elviselni, de ha a háromcseppes adag után is hányingere lesz, az azt jelzi, hogy a rák növekedését nem bírja utolérni.

Ez akkor fordulhat elő, ha a rák sejtek gyorsabban szaporodnak, mint ahogy az MMS pusztítani tudja őket. Azonban még mindig van remény. Ennek egyik módja az, hogy nem a cseppek számát kell növelni, hanem a napi adagok számát. Olvasson tovább, vannak más eljárások is melyek segíthetnek. De soha semmilyen esetben ne hagyja abba az MMS használatát.

Ha olyan jelek mutatkoznának, hogy az álapot nem javul, akkor általában a következö eljárást javaslom: szerezzen be indiai gyógynövényeket Kathleentöl Texaszból. 1 üveg kivonat 60 dollárba kerül, és elég sok van benne. A telefon száma 806 647- 1741. Kathleennek több ezer levele van azoktól, akiknek már segített. Eggyüt az apjával már több mint 60 éve árulják ezt a gyógynövény kivonatot. A legjobb eredmény akkor erjük el, ha ezt a kivonatot együtt az MMS-sel használjuk. Utasításokat tartalmazza.

A fent említett AMAS rák teszt, további óriási elönyt ad. Megcsináltathatja, utánna használhatja az MMS-t, majd pár hónap múlva újra megcsináltathatja a következő tesztet. Akkor lesz tisztába azzal, hogy milyen mértékben javul az álapota ha javul.