Vélemények és észrevételek a Cseh köztársaság és Szlovákiai felhasználóktól

Azoknak, akik kételkedni fognak az alábbi hozzászólásokban: Nincs okom ide kitalált történeteket írni. Az emberek, akik megtapasztalták ennek a szerenek az MMS-nek ahatékonyságát, felfedezték,hogy a kezükben egy erős fegyver van a betegséget 90%-ka ellen. Már tudják, hogy Jom Humble felfedezett valamit, ami valóában veszéjt jelent külömböző cégeknek, de biztosan nem a beteg emberek részére. A beteg emberek, rendkívül hálásak az MMS hatásaiért.

Jó estét kivánok. Pillanatnyilag nincs sok időm arról írni, hogy hogyan segített az MMS, de az tény, hogy nagyon sokat segített. Több mint két évet problémám volt a tüdő chlamídia és penésszel a szervezetemben, amely ismétlődöen visszatért és nem tudtam a székről sem felállni, se legugolni, sem a lépcsön felmenni, mert fájt minden izületem és inam amikor megfeszült. 2010 márciusában egy kis félelemmel kipróbáltam, és segített néhány órán belül, teljesen jól 10 nap alatt lettem. Szabályozta a vérnyomásomat is, az anyagcserémet is, és ezért tudtam diétázni és lefogyni. Októberben kaptam vírusos fertőzést, nemszedtem semmilyen gyógyszert csak az MMS-t, a vírus elmúlt 3 nap alatt láz mentesen.
MMS-t a kollegáim és alkalmazottaim használták, tőlük tudtam meg róla. Nekem is segített. Arra tekintettel, hogy elősször nem mertem használni, ezért úgy gondoltam,hogy leellenőroztetem két számomra ismert belgyógyász orvossal. 50 éves vagyok és annak idején nemfejeztem be az orvosit. Ez osszabb beszélgetést von magába. De az MMS-nek egyértelműen további hivatalos vizsgálatra lenne szüksége. Ez az én véleményem.

Részletesen telefonon elmondjuk.

Radoslav R. Piešťany, Slovensko

 

Kürülbelül fél évvel ez előtt, rátalátam az internete az önök oldalaira ahol az MMS-sel foglalkoznak. Annyire érdekes volt számomra, hogy rendeltem MMS-t és Mr.Humble könyvét is. Kipróbáltam magamon, de csak úgy vettem mint megelőzést és a szervezet tisztítását (azaz fokozatosan 1 csepptől egészen 3×15 cseppig). Segített az pollen allergia kezelésében is, mert ezen az éven elősször 15 év után, nem szedtem egyáltalán semmilyen gyógyszert, amit idáig kénytelen voltam a tavaszi időszakban 2 hónapot szedni. Csak 4 napot éreztem úgy, hogy az allergia picit bánt, de az volt minden. A férjem mandula gyulladáskor szedte az MMS-t. 3 nap alatt teljesen rendbe jött és antibiotikum nélkül. Mind ketten még mindíg jól érezzük magunkat. Azért hiszek az MMS-nek, mert kipróbáltam saját magamon. A médiának természetesen nem hiszem el egy szavát sem. De legmeggyőzőbb maga Mr.Humble volt, miután elolvastam a könyvét. Drukkolok neki. Kétségtelenül elképesztő ember. Az MMS-t már ajánlottam néhány ismerősömnek, és ajánlani fogom továbra is.

Jitka

 

Mérnök vagyok, aktív sportoló, 52 éves. MMS-t 2009 januártól használom.

Azóta nem volt semmilyen léguti megbetegedésem. Korábban gyakori volt 3x is egy évben az angína vagy vírusos fertőzés, amit sosemkezeltem ki(ami nem volt bölcs dolog). Az MMS azonnal elpusztítja az influenzát vagy megfázást, egy adag után ami 5 csep, ha elkapot az első jeleinél a betegséget, amikor elhanyagolom és elkezd terjedni, akkor a kezelés 2 napig tart, elég 4-5 adag 6 cseppel.

Nincs szükségem zsebkendőre, orrcseppekre, aszpirínre, és más hasonlóra. Nem tudom mi az a láz vagy gyengeség. Két héttel ez előtt, elkaptam valamilyen hasmenéses lázas betegséget, az MMS-t már csak a teljes tüneteknél kezdtem szedni, egy nap szenvedés után, és este 2 órával a az MMS2 (egy kapszula) használata után, minden tünet és a láz is megszünt, és tudtam vacsorázni.

Évek óta szenvedtem (főleg futás közben) Achilles ín gyulladástól, duzzadt és fájdalmas votl, valószinüleg a hóban, esőben sportolástól. Tavyl június óta, amikor próba képpen szedtem pár csepp MMS-t, azóta az inaim egészségesek, és teljes erővel ugrálhatok, és futhatok.

Továbbá növekedet a védekező képességem. Nembetegszek meg akkor sem, ha egy helységben vagyok a beteg emberekkel(influenza, torokfájás).

Természetesen a tapasztalataimat próbálom átadni a környezetemben lévő embereknek, de ez nem könnyű. Csak egy ember tért rá az MMS-sel való gyógyításra a tanácsom után. Kollegám a munkahelyemról, 60 éves és epehólyag műtét után volt. Jött elkösszönni, és elpanaszkodta,hogy az orvosok antibiotikumokkal tömik, amik egyáltalán nem segítenek neki és csak rosszul van. Három hét után jött megmutatkozni, 30 évvel fiatalabnak nézett ki, szolíd dózisú MMS (eljutott egészen 15 cseppig) az epehólyag teljes gyógyulását érte el, és az orvosa nemérette, hogy a páciensnek egyszeribe sokkal jobb vérvizsgálati eredményei voltak mint egy top sportolónak. Természetes ez az orvos nem kereste az okot, lehet azt gondolta, hogy csoda történt. Még a rokon és a barátok sem hisznek nekem, azt gondolják, hogy kitalálgatok, logikus hogy csak egy idióta önte magába ,,hipót˝. Jelenleg fejlett az egészségügyünk, és jobb háromszor hetente szenvedni antibiotikumtól, mint két nap alatt meggyógyilni mellekhatások és következmények nélkül.

Örülnék neki, ha az ismeret az MMS-sel való gyógyításról eltejedne az emberek szélesebb körében. Az embernek bizonyára jobb élni egészséges emeberek között, mint a nyomorékok, és töntre tettek , ignoráló ,,modern˝ orvostudománnyal. Azonban ez nehéz lesz, mert a legtöbb ember képtelen átvenni a felelősséget a saját egészségéért, és képtelenek használni az agyukat a tudásuk használatára és szelektálására (elterjedt idiotizmus az emberek között). Tehát a gyógyszer gyár, belátható ideig nem fog az üzleteitől elbukni.

Ing. Libor M.

 

Köszöntöm Mr. Jim Humble. 53 éves vagyok, Szlovákián lakom. Az e-mailommal szeretném álátámasztani az MMS1 hatásait. Így használtam az MMS1-et: Elősször 2009 júniusban. Akkor 10 napig használtam. Első nap 5 ször 1 aktivált cseppet. Tiszta vizet ittam rá. Második nap 5 ször 2 csepp aktivált MMS-t. Harmadik naptól a tizedik napig már 5 ször 3 csepp aktivált MMS-t. Így aktivált cseppeket 16:00 óraig szedtem. 20:00 órától minden nap intenzív vitamín kúrát tartottam, E 200mg, C 500- 1000mg, omega 3 zsírsavak, cink, B-komplex forte, 1 tabletta vitaminokkal és ásványi anyagokkal, 1 tabletta rutin. Megjegyzem, hogy valaki azt gondolhatná, hogy ezektől a vitaminoktól, és ásványi anyagoktól gyógyultam meg, amiket este 20:00 óra után szedtem. Ezeket a vitaminokat már 15 éve szedem minden reggel. Most az MMS1-nél csak este szedtem be azokat. 15 éve mindíg 12:00 órakor 1,5 l teát iszok gyógynövényekből, és a gyógynövényeket minden héten cserélem. Így igyekszem megtartani a jó PH-át. Másodszor 2010 augusztusban szedtem az MMS1-et. MMS1 segédségével kigyógyítottam ezeket a betegségeket: 2008 óta fájt a csípőm almínium kerettel. 2009 januártól 2009 márciusig mindenféle kezelésre jártam. Elektroterápia, parafin borogatás, és hasonló. Semmi nem segített. Úgy jártam mint egy kacsa, a fájdalom belenyilalt az egész lábamba. A fájdalom olyan erős volt, hogy fájdalom csillapító gyógyszer nélkül járni sem tudtam. 2009 januártól 2009 májusig beszedtem körülbelül 600 fájdalom csillapítót. Elkezdtem szedni az MMS-t és 2 nap után a fájdalom enyhült, majd 10 nap után teljesen elmúlt. Kiákltani akartam az örömtől. Én, aki csak fájdalmakkal tudtam csak járni, elmentem sétálni az erdöbe fájdalom csillapítók nélkül. Akkor szedtem az MMS1-t 10 napot. És akkor vettem észre egyéb változásokat. A végbelemből már több mint 20 éve kilógott kb. 1 cm-es daganat. Érintésre érzéketlen volt, csak az időváltozásnál nagyon fájt. Ez olyan 1 cm-es kinövés volt, talán aranyér. 3 nap MMS1 szedésu után, azt vettem észre, hogy kissebbedik, és a 10 nap MMS szedése után teljesen eltünt. Továbbá a fejbőrömön a fülleim mögött, már több mint 5 éve zsírcsomók voltak. Mindíg kapargattam azokat, mert viszkettek. 10 nap MMS1 szedése után, teljesen eltűntek. A bőröm tiszta maradt. Az arcomról eltüntek a terhességi foltok.

2009 januárban, be volt dagadva a térdem. Nme tdutam legugolni, sem lépcsőn járni. Újra kezdődöt a hiddroterápia és az elektroterépia. Semmi nem segített. Az MMS-t mindjárt nem szedtem, mert munkában menakartam aktiválni, vártam a szabadságomig. 2010 januártól elkezdődött a menopauzám. Éjjeli izzadás, forrósag elöntése naponta 10-15 ször. Egyszerűen förtelem. Alapvetően nemalkamazok hormonális terápiát. Az sokkal veszélyesebb mint amennyire hasznos. 2010 májusban újra elkezdtem MMS-t szedni, ismét 10 napig ugyanolyan mennyiségben mint 2009-ben. A térdemről 4 nap után lement a duzzanat. Na, ez csodás. És amit hihetetlen vlt, hogy a menopauza következményei elmúltak. Semmilyen éjjeli izzadás, semmilyen nappali hőhullámok. a klimaxos tünetek elmúltak, és 5 hónapja nyugalmam van. Senki nemakarja elhinni,hogy a menopauza pár hónapig tarthatott. Az utolsó MMS1 kezelésemtől, MMS1- et minden második hétvégén szedem, tehát 2 napot 4 szer 2-3 aktivált cseppet. Köszönö Önnek Mr. Jim Humble ezt a csodát. Azt hiszem, hogy a legnagyobb Úristen, már nembírta tovább nézni, ahogy a gyógyszer gyárak elárasszák a világot a drága vegyi anyagokkal, és ezért Önön keresztül küldte nekünk ezt az olcsó, mindenki számára elérhető hatékony gyógyszert. E.T. Kassa (Košice) Szlovákia

 

Jó napot
Az MMS-t körülbelül 1 éve használom. Használom szinte mindenre, és nagyon elégedett vagyok vele. Széleskörű alkalmazása van a háztartásban is. Csináltattam vérvizsgát az MMS használata előtt és utánna is. 1 évet használtam 7 cseppig 3 szor hetente. A tesztek jók voltak. A használat közben nem változtattamaz evési szokásaimon, sem az életvitelemen. Nemismerek gyórsabb és hatékonyabb gyógyszert a láz leküzdésére. Namakarom azt állítani, hogy az MMS egy csodaszer, de a hatása fantasztikus. Mindenesetre épp ezért, további vizsgálatokat érdemel. A hatékonyságát nem vonom kétségbe, de azon gondolkodom, hog y ahosszútávú használatával az immunrendszer nem-e lustul el. Ezt követően nem fog mindíg segédséget várni???? Ezért most aktívan nemszedem az MMS-t, csak az akút esetekben, amikor már az antibiotikum fenyeget….. azzal tisztában vagyok……..olyan bajt okoznak a szervezetbe, hogy nincs is miről beszélni.

Rakció az MMS-re(üldözés,hivatalok figyelmeztetése) várható volt, és egésszen meglepett, hogy csak most csak most jött el.

P.H. Česká Trebová

 

Siker a rák gyógyításában (batles 2010)

Jó hírem van. Személyes tapasztalatom a hererákkal a fiamnál. Február 22-én kiműtötték a heréjét, pár nappal később a labaratórium megerősítette a rákot. Azonnal kemoterápiát és a sugarazást kellet megkezdenie. Komoly beszélgetésünk után, elutasította a kemoterápiát, és én így állítottam le neki a rák elleni terápiát:

10 napig 10 szer naponta 4 csepp MMS1 zselés kapszulában, 3 szor naponta teáskanál juharszirup szódával, minden reggel 2 teáskanál Dologran (kálcium és magnézium).

Utánna 4 napig 2 óránként 1 gram C vitamín csipkebogyóval, 1 maréknyi dió és kesu dió (a szelén és germánium tartalma miatt, a fehérvérsejteknek szüksége van rá).

Következő 10 nap 10 szer naponta 5-6 csepp MMS1 (ezt már ananászlével itta), juharszirup szódával 2 szer naponta, Dologram ugyan úgy (többek között segíti lúgosítani a belső környezetett), és ehezz ezekben a napokban, elkezdtem neki gyártani elektrolízissel élő vizet Ph 9, naponta 1,5 liter ivott belőle, és utánna már csak vizet (ezt is a test Ph növelése miatt).

Majd ismét 4 napig C vtamint, és minden amit fentebb leírtam.

Utolsó 10 napot MMS3 10 szer naponta 6-7 cseppet, juharszirupot 1 teáskanállal, Dologran 2 teáskanállal.

Minden nap megevett 2-4 almát és minnél több főtt krumplit (akáliak, és nagyon fontos nátriumot és káliumot tartalmaznak, de csak főtt állapotban).

A fiam válalkozó, építőiparban dolgozik mint építésvezető. Havonta 4-5 ezer km-t vezet le, és gyakran nemalszik itthon. A legtöbb gyógyszerét az autóba készítette elő.

Mivel szereti ahúsételeket, ezért megengedtem neki a sertés steaket alaposan de lassan megsütve, libamellet, pulykamell szeleteket, és sült tőke halat. Ehezz krumlit, néha rizst, és az úton zsíroskenyeret (otthon kiolvasztani enyhe tűzön), paprikával, és minimum 1 napos kiflit. És befőztem neki negyed literes üvegekbe, sertés combot, hagyma és foghagyma nélkül, mert ezek a hagyma félék, az egyike a hét láncból, ami táplálja a rákot, és mustárt sem!!! (Hulda Clark- Valamennyi típusú daganat megelőzése és gyógyítása).

Egész végig mértük a Ph-át a reggeli első vizeletben, és mindenről gondosan jegyzetet készítettem. Igyekeztem átlagosan növelni Ph 5-ről legalább Ph 6-tra ami sikerül is.

Tegnap volt az első teljes kivizsgáláson, és a mai eredmány? Tiszta mint az Isten szava!!!

Az orvosa azt mondta, hogy ez szinte nem normális, hogy a ráknak semmilyen nyoma sics, különösen azok után, hogy nemfejezte be a híres kemoterápiájukat…….

Ja, és a 10 cm-s műtét utánni heget, szépen meggyógyítottam, koloid ezüst rápermetezésével a sebre naponta többször- három nao után nem volt mit bepermetezni. Azt hiszem, hogy leírtam minden, ami a legfontosabb volt.

Remélem, hogy a tapasztalatom segít valaki másnak is.

Mindenkinek csodás napot kivánok.

Eljárás 8 órát egymás után 3 csepp aktivált MMS oldat, kellemetlen. Minden alkalommal új adagot kell készítenem, és azt a nátrium-klorit szagot már érezni sem bírom. De el kell ismernem, hogy nagyon jól hat. Az első javulást 1 hét használat után éreztem. Elmúlt légszomjan teljesen. De naponta még inhaláltam 2 cseppből. Felszabadultak a légutaim, és növekedett az izületeim mozgékonysága. Vagyis elmúlt a fájdalom, és a folyás, a diagnózisom Lyme kór. Talán leküzdöm. Az ínyvárzés ami talán 2 éve volt, most elmúlt. 3 hét napi fomosás után aktivált klorittal. Ez jó teljesítmény.

Mindíg kövesse Mr. Jim Humble utasítását.Soha ne növelje a cseppek számát többel mint egyel! Én megpróbáltam, és fél napot rosszul voltam. Utánna egyel csökkentettem három napig, majd újra növeltem, és utánna már minden ok volt. Most 15-nél vagyok, és ez pont jó. De valószinüleg rátérek a 7-re 4 szer naponta. Meglátjuk, hogyan fogom viselni. 4 csepp után úgy aludtam, mint akit vízbe dobtak. Szuper.

Az az íz a végen, amikor az ember megissza, körül belül 5 csepptől förtelmes. Ugyanakkor az elején, ennyire szörnyűnek nem tűnt. De én kitaláltam egy trükköt. Mindíg miután megiszom az aktivált MMS-t, rögtön utánna iszok egy kis csokilikőrt, és ez jó. Szintén kipróbáltam az almalevet, ez volt talán a legjobb, és az rossz utóíz, nem volt annyira erős. Na de ezt hogyan megoldani a munkahelyen, friss gyümölcslét csinálni, bonyolult.

 

Szép napot.

Néhány nappal ez előtt írtam, hogy mit csináljak, ha az MMS használatakor, az jött elő ami ellen elkezdzem használni, egy hatalmas fekély,Sztafikok fertőzésnek köszönhetően (MRSA). Megszertném köszönni, hoyg visszaírtak, és bíztattak, hogy nehagyjam abba. Csináltam fürdőt az MMS-ből, és első alkalommal, amilyen külömböző feélyeket láttam a családban hogyan szenvedtek vele, így a növekedés megállt, nem jött ki a felszínre mint mindíg, és elkezdett kisebbedni. Szedtem az MMS-t töbször kisebb adagonként (7csepp). A gyulladás gyorsan eltűnt, és most már csak egy pici dudor, amely gyorsan tűnik el. Akinek soha nem volt fekélye a Sztafiloko fertőzés miatt, az egyáltalán nemfogja fel, mert ez szörnyen fájdalmas ée kellemetlen dolog. Különösen a végső szakaszban, amikor felszinre kerül, akkor jön a láz és stb. Ezért nagyon hálás vagyok, hogy tudomást szereztem az MMS-ről.

Még azt akartam hozzátenni, hogy az MMS rossz ízét jó eltávolítani az orr befogásával  Ezt egy ismerősom ajánlotta, lehet bele kéne írni a tapasztalatokba. Egyszerűn az ivás közben visszatartani a lélegzetet, majd befogni az orrot, és várni egy percet. A legtöbb ember akit ismerek, így csinálja, de lehet az újoncok jól fogadnák. Az ananászlé nagyon jó, de a befogott orr száz százalékos.

Az MMS-el úgy kezdtem, hogy 1 csepp reggel és egy csepp este, amikor eljutottam a 4 cseppig, akkor jött hányinger, és nagyon kellemetlen érzés volt. Használtam MMS fürdőt is a kádban. A hányinger miatt abba hagytam az MMS szedését, de miután a gyomrom helyre jött, elkezdem újra csak óvatosabban, és a legutóbbi tapasztalatok szerint, 1 cseppet néhányszor naponta. Az MMS elpusztíttja a szemölcsöket is kenyegetéssel, anyunak sok volt a nyaka körül, néhány hónap után a fele leszáradt, és leesett, új nem keletkezik. Használoma a kolaoid ezüstöt is, nagyon jó dolog. Az általános egészségügyi állapotom 50%-al jobb (fejfájás, depresszió, szívdobogásérzés, szívritmuszavarok, hátfájás, füllcsengés).

Köszöntök minden MMS kedvelőt. 5 cseppet használok, és folytatni akarom. Bár csak elővigyázatosságból, mert semmi komoly bajom nincs, de hiszek a sok ezer embernek, akik a fórumba írnak az egész világon. Ha csak a gyártó írna csodákról, akkor figyelmen kívül hagynám, vagy úgy vennem, hogy minden áron elakarja adni a terméket. Megszeretném kérdezni, hogy hol tudom ingyen letölteni a Humble könyv második részét. Csak angolul van meg, mert a szüleim és mások számára vettem. Az MMS segített a székletüritési problémáimban, és a Ph beállításával a szervezetben, amit szintén fontos figyelni. MMS a DMSO-val kombinálva, megszabadított a régóta tartó ínyvérzéstől. A tapasztalatok után, megtudom osztani a tapasztalatokat külömböző dozisok, kölömböző vércsoportoknál. Amíg az A vércsoport, amelynek gyenge az immunrendszere, elvisel nagyobb adagolást rövidebb kezelési idővel, így például a 0-ás vércsoport, amelynek az immunrendszere erősebb és nincs szüksége semilyen erősítésre, csak a szervezetett jól áttisztítani, inkább kisebb adagokat visel el, és hosszabb kezelési időt, mert a nagyobb adagoknál reakciót okozhat a vesében, melyek nem győznek ilyen nagy mennyiségű méreganyagot elvezetni. Javaslom az MMS kezelésénél a test Ph-ját is ellenőrizni, amelynek reggel éhgyomorra 7,4-nek kellene lenni. Ne féljen tőle, de ne feledje, hogy nem szükséges nagy dózisokat használni, amíg nincs életveszélyben, hanem inkább kisebbeket és hosszabb ideig. Semmilyen esetben a cseppek nem marják szét a beleket, vagy hasonló ostobaságok! Kár, hogy vegyészek akik, ezzel az anyaggal évekkel ezelőtt dolgoztak,félnek kitűnni a névtelenségből, de a jelenlegi helyzet miatt nem csodálkozhatunk rajtuk.

Üdvözlettel mindenkinek Ilona D.

 

Reagálok a kérelmére nyilvánosságra hozni az MMS-sel való tapasztalatokat. Körülbelül 5 évvel ezelőtt, elkezdődtek súlyos egészségügyi problámáim (émelygés, nyálkahárty égetése, és hasonlók). Kimutatták a baktériumokat és vírusokat (Helicobacter pylori, Staphylococcus). Végig mentem szinte mindenen amin csak lehetett. Antibiotikumok körhintája, külömböző alternatív gyógymódok, például Dr.Jonáša, Kínai orvoslás, Akuna…. Megprábáltam amit csak tudtam, és beleköltöttem sok pénzt, de az nem volt semmi a szenvedéshez képest ami ezt kisérte. A legrosszabb az volt benne, hogy ez sehova sem vezetett. A kétségbeesésem és a szenvedésem körülbelül 4 évet tartott. Amikor ebben az évben megláttam a Regen újságban az MMS-ről szóló cikket. A készítményt könvvel együtt megrendeltem, a könyvet alaposan elolvastam, és elkezdtem szedni az MMS-t. Elősször MMS2 kapszulákat használtam, egyett reggel, délben és este. Az első adagok elég kegyetlenek voltak de megérte. Már a második napon hatalmas megkönnyebülést éreztem. A kezelést folytattam, és a 4 év szenvedés után, a testemben egyszer csak nyugalom, és csend volt. Ma sikeresen kezelem a 86 éves anyumat is, megszabadult a láb gombától. Használta a 18 éves lányom is maikor vírusos fertőzése volt. Egyikünknek sem volt semmilyen problémája az MMS használatánal, éppen ellenkezőleg. Rendkívül hálás vagyok, hogy létezik az MMS, és hogy vannak köztünk olyan emberek, akik küzdenek, hogy megőrízzék. Különösen a feltalálójának Mr.Humblenak. De ellenkező tapasztalataim vannak, az emberek nem hisznek az MMS-ben, és nincs bátorságuk kipróbálni. Elejinte mindenkinek akinek csak lehetett beszéltem az MMS-ről, de olyan mindeféleképpen néztek rám. Ma már nem beszélek róla senkinek, használom fürdőnek, fogrém helyett, az is egy csoda hogy hogyan működik. Csak remélem, hogy az MMS nem tünik el, és hogy nem fog kellenem valahol titokban gyártani magamnak. Kár lenne érte. DE a rossz és a kapzsiság, erőssen uralkodik, és bármi várható tőlük. Meghallgattam a riportott amit aTV Nova hozott nyilvánosságra, még csak a gyógyszer kémiai nevét sem tudták jól kimondani. Mit is mondhatnék hozzá…..a rossz és az eőssek kapzsiságán kívül, még hozzátenném a butaság, tudatlanság és a maradiság szavakat.

Üdvözlettel Mgr. Jana Š.

 

Jó napot kivánok

Nagy rajongója vagyok. Figyelemmel kisérem a Cseh weboldalukat (mert nekünk Szlovákoknat, már semi közünk az MMS-hez….). Figyeld itt csatlakozom a fórumhoz.

A név változtatással teljes mértékben egyett értek Mr. Humbleval. Én személyesen is találkoztam a problémával a ,,csodás˝ megnevezés miatt.

Már több mint egy hónapja harcolok a köhögéssel. Elősször a körzeti orvosnál voltam, ő antibiotikumok adot ami nemhasznált. Nyaki orvosi vizsgálat után a gyógyszerek szintén nem segítettek. Következett teljeskörű tüdő vizsgálat. Más antibiotikum, de az sem segített. Harmadszorra felírt antibiotikumot elutasítottam beszedni. Mindenhol jó eredmények, de én még mindíg betegnek érzem magam, állandó köhögéssel, nagy mennyiségű nyálkával a hörgőkön, és az orromban. Tegnap újból voltam két egymástól független orvosnál vizsgálaton, az eredmény ismét jó, sehol semmi gyulladás, semmilyen chlamydia, semmi……De én még mindíg köhögök, és nagy mennyiségű váladékom termelödik. Végül azt mondtam magamban, hogy az orvosoknak volt elég idejük próbálgatni rajtam a gyógyszereiket- megyek kipróbálom azt, amiről olyan sokat olvastm az MMS-t. Tehát ma elkezdtem a kezelést MMS-sel, óránként 1 cseppel. Egyenlőre egy kis fejfájásom van, majd meglátom hogyan fog alakulni.

Sok erőt, sikert kivánok mindenkinek aki támogatja az MMS-t, és ne törjön meg semmilyen esetben ne törjön meg semmi.

Szívélyesen üdvözli Mr.Humble az egész családom, nagy rajongói vagyunk minden.

Üdvözlettel Marta M.