Alapelvek az MMS használatára

Jim Humble könyvében a köetkezökek írja le:

Az MMS-t csöpögtesse száraz pohárba tegye hozzá a megfelelö mennyiségü aktivátort. Keverje össze mind két összetevöt körkörös mozdulatokkal. Mérje az idöt pontos 3 percet. Töltse fel ivóvízzel vagy frissen facsar alma vagy ananászlével. és igya meg. Nehasználjon boltba vvásárolt gyümölcsleveket.

Zselatin kapszulák is alkalmazhatók.

Mindíg növelje az adagját 1 csepp MMS-el.

Ha az MMS-t még csak elöször használja, mindíg csak 1 vagy 2 csepp MMS-t és 5 (10) csepp aktivátor használjon.

Ha kezdi szedni az MMS-t, mindíg éjjelre kezdje, lehetöleg hétvégén.

Saha nevegye be éhgyomorra az MMS adagját, legjobb 30 perccel evés után.

Az új könyvemben leírom az MMS-nek egy tovább fejlestett eljárás hasznaltát. Sokkal hatékonyabb kisebb MMS adagokat használni (1-5 aktivált cseppet), elönyösen óránkét egyszer 8 órán át egymás után, és ezt egészen három hétig.

Ennél az eljárásnál a test jó kondícióban lesz, és elkerüil szinte az összes fertözö és egyéb betegségeket.

Ha az MMS-t valamilyen komoly betegség leküzdésére használja, akkor olvassa a könyvemet és használati utasításokat minden betegségre. Az MMS-sel tényleg nagy esélye van arra, hogy megszabaduljon a betegségektöl melyek már évek óta magába „örzött“.
Jelenleg nem létezik olyan betegség, amelyre az MMS1 vagy az MMS2 nem lenne hatásos. Az én második könyvemben közzé vannak téve protokolok MMS 1000 és MMS 2000. Ezek az eljárások nagyon fontos útmutatások a 95% minden ismert betegség leküzdésére viszonylag röcid idö alatt.

Jim Humble