MMS

Itt elolvashatja, hogy mi történt illetve mi történik a médiában, probálkozás az MMS terjedésének megállítására. A cikkek megjelenési dátum szerint vannak rendezve. Rájöttem, hogy sok ember, akik ezekre az oldalakra elősször lépnek be, az MMS érdekli őket és az egészségük, és nem az ésszerűtlen erőfeszítésuk lejáratni az MMS-t a nyilvánosság előtt televízió és az újság segédségével. Emberek akik gondolkodnak, a saját itéletüket meghozzák maguk.

————————————————– ————————————————– ——-

Jim Humble válasza az Európában folyamatban lévő kampányra az MMS ellen.

Valaki tartósan károsodhat az MMS kapszulás szedésétől, okozhat némi gyomorproblémákat, rövidtávú vagy hosszútávú, tudnak valamilyen esetekről amik megtörténtek, természetesen azokon kívül amikor valaki sok MMS-t szed be?

Jim Humble: „Az egész világon ez idáig nics semmilyen bejedzés bármilyen károsodásról az embereken, akik szedték vagy szedik az MMS-t. Elég embernek problémája volt azzal, hogy sok MMS-t szedett. Amikor sok MMS-t szedett be akkor hányingere volt és rosszul volt. Nem hosszú ideig, általában csak néhány órát 2-3, utánna ismét jobban voltak. Ez annak a kérdése, hogy mindenki az előirás szerint használja az MMS-t. Ha ezeket a szabájokat követi, akkor nem lesz baj.“

————————————————– ————————————————– —

2010/10/24 -én a Csehországi barátaim küldtek jelentést az MMS támadásásról. A Nova televízióból.

http://nova.vybereme.cz/hledat?search=mms&msite_origin=12000

Figyelemre méltó, hogy ez a televízió vagy bármilyen más média, nem adnak lehetőséget a másik oldalnak, tehát az embereknek, akik az MMS-sel néhány éve dolgoznak és tudják, hogy mire képes az MMS. Jim Humble feltételezte, hogy ez a helyzet ki fog alakulni.

Egy alapvető dolgot tudatok mindenkivel, akik ezt az üzenetet a weboldalamon olvassák.

Ez idáig nem ismert az egész világon egyetlen eset sem, hogy valaki meghalt volna vagy tartós károsodást szenvedett volna az MMS használatától.

Ismertek csak a hányingerek, amikröl Jim Humble ír a könyvébe, és figyelmeztet rájuk. Jim Humble becsületes, őszinte ember, aki nagy problémával jött az egész gyógyszeriparhoz. Egy olcsó anyaggal, amely elpusztíttja a 95%-át a betegségeket okozó kórokozóknak.

Gondolkozzanak el azon, hogy megbízhatóak-e valamilyen elméleti értékelések az embereknek, akik az MMS-t nemismerik és fogalmuk sics miről beszélnek, ellentétben miliónyi emberrel, akik az MMS-t kipróbálták.

Az MMS képes kigyógyítani sok száz betegséget amit baktériumok, és vírusok okoznak. Az MMS könyörtelen pontossággal és hatékonysággal pusztítja el őket. A hazugságok, amiket a Nova televízió és más média terjeszt, nem alapszik a valóságon.

2010/10/21. Magyarországon szintén….

http://tv2.hu/tenyek/video/csodaszerkent-arultak-a-merget-tenyek-riport

2010/10/08

Csehországban is elkezdödött a háború az MMS-sel

http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=1026042&docType=ART&nid=11343

a cikkből……….A két komponens összekeverésével létre jön a klór-dioxid anyag, amelynek erős antiszeptikus hatása van, többek között a víz fertőtlenítésére használják…..

Igen, a klór-dioxid az az anyag, amely az MMS fenomenális hatékonysága mögött áll.

Jim Humble ezt mondja: az emberek, akik anélkül írnak az MMS-ről hogy kipróbálták volna, fogalmuk sincs arról hogy miről van szó.

Szorítok, hogy Csehországban győzzön a józan ész. MMS a megfelelő használatnál egyáltalán nem veszélyes. Naivan remélem, hogy ezek a hazudtoló információk az MMS veszélyességéről, Csehországban a szerző tudatlanságából vannak feltüntetve.

J.Wayne

————————————————– ———–

2010/09/29- (Frissítve 10/2012 Az MMS-t újra értékesítik USA-ban!!! Saját magam győződtem meg róla vásárlással)

Az MMS eladása az USA-ban be van tiltva. FDA kényszerített néhány eladót elpusztítani minden MMS készletet. Néhány nap múlva Jim Humbleval fogok beszélni, tervezünk egy napos találkozót. A találkozó után hozok önöknek teljesen friss híreket az MMS eladás betiltásáról USA-ban, és a legújjabb felhasználási ismeretekről a súlyos betegségeknél. 90%-ka a kérdéseiknek a rákra vonatkozik. Néha a számomra is nagyon nehéz olvasni róla. Jim Humble szerint az MMS1 és az MMS2 képes eltávolítani bármilyen rákot. Ezt nefeledjék.